Medicii, INGROZITI de ceea ce au scos din BURTA unei femei: “Nu am mai vazut asa ceva! Cantarea 25 de kg si avea 41 cm lungime”

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 00:33

O femeie in varsta de 47 de ani a socat o lume intreaga! Pacienta s-a prezentat la spital acuzand dureri abdominale.

Chirurgii din Spania au reusit performanta de a-i indeparta unei paciente o tumoare gigant. Formatiunea nu era canceroasa, era benigna, insa cantarea 25 de kilograme, avea 41 cm lungime si se intindea de la osul pelvian la stern, sufocand, practic organele vitale ale femeii, punandu-i viata in pericol.

Pacienta observase ca s-a ingrasat excesiv in ultima perioada, insa cum excludea o posibila sarcina, nu s-a prezentat la medic decat dupa ce a inceput sa acuze dureri abdominale si de stomac.

Femeia respira greu, intampina dificultati la mers si avea insomnii.

Operatia a fost un succes pentru medicii de la clinica din Spania unde pacienta s-a operat. Odata cu tumoarea, medicii au fost nevoiti, insa, sa ii scoata uterul si ovarele, practic toate organele genitale interne. Interventia durat 2 ore, iar pacienta a avut nevoie de 20 de zile de spitalizare pentru a se recupera.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”