Medicii, INGROZITI la nasterea acestei fetite: “E DIAVOLUL in persoana”

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 12 oct 2020, 01:35

Cazul micutei Manar Maged este unic in lume si a socat nu doar lumea medicala, ci si intreg mapamondul.

Manar Maged s-a nascut in Cairo, Egipt in 2004. Medicii au fost in stare de soc cand au adus-o pe lume. Fetita s-a nascut cu doua capete. Ai doilea cap era al unui geaman siamez care, desi nu avea corp, clipea din cand in cand si facea tot felul de grimase ca si cum ar zambi, s-ar incrunta, iar uneori chiar si plangea.

Micuta Manar si sora ei geamana siameza imparteau acelasi cap, iar creierul siamezei care nu s-a dezvoltat in uterul mamei parea ca functioneaza normal.

La scurt timp dupa nastere, insa, medicii au fost nevoiti sa o opereze pe Manar deoarece ramasitele surorii siameze ii puneau viata in pericol. Creierul acesteia consuma din resursele surorii ei normale. Operatia a fost un succes, ramasitele surorii siameze au fost indepartate, dar, din pacate, Manar a murit dupa ce a implinit varsta de un an. O infectie la creier, care s-a dezvoltat in urma complicatei proceduri la care a fost supusa, i-a fost fatala.



Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.