Medicii le-au zis sa isi ia "la revedere" de la bebelusul lor abia nascut, insa mamica l-a asezat pe pe pielea ei timp de mai multe minute. Ce s-a intamplat cu micutul, este de-a dreptul emotionant

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 01:57

Exista unele momente in viata cand iti tii respiratia la propriu si la figurat. Nasterea este unul dintre ele si nu poate fi descris in cuvinte decat de mamicile care dau viata pruncilor lor.

Un amalgam de trairi i-au incercat si pe Kate si David Ogg cand Kate a adus pe lume gemenii lor. S-au nascut la 26 de saptamani. Acest lucru se intampla in martie 2010, mai exact pe data de 25. Aceasta data le-a ramas intiparita in minte si in suflet pentru tot restul vietii lor deoarece cand bucuria era mai mare ceva cu totul inspaimantator s-a intamplat in acelasi timp.

Medicii le-au zis ca unul dintre gemeni s-a nascut mort.

Atunci, Kate, a reactionat cum doar o mama stie sa faca. Si-a luat pruncul in brate si l-a pus la san, pe pielea goala. Acealasi lucru l-a rugat si pe sotul ei sa faca. Cei doi parinti au stat asa pana cand au vazut ca ceva ciudat se intampla cu bebelusul lor. El a inceput sa se miste si sa dea semne de viata pana cand si-a revenit complet. Un miracol a avut loc in acel moment! Imaginile sunt emotionante!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.