Medicii s-au CUTREMURAT la nasterea acestei fetite. "Nu are creier. E imposibil asa ceva"

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 13 oct 2020, 02:00

O fetita din Marea Britanie s-a nascut cu o parte a creierului in afara cutiei craniene. Medicii nu i-au dat prea multe sanse de supravietuire.

Faith Martin, o splendoare de fetita in varsta de numai trei luni, s-a nascut o malformatie geentica. Micuta a venit pe lume cu o parte a creierului in afara cutiei craniene. Medicii s-au temut ca fetita nu va putea supravietui in aceste conditii, insa parintii ei au fost mereu increzatori in sansele bebelusului.

Parintii au fost informati in timpul sarcinii ca bebelusul se va naste cu probleme. Specialistii nu sperau ca mama micutei va putea duce sarcina pana la termen.

Momentul nasterii a fost unul foarte dificil, mai ales ca doctorii nu se asteptau ca bebelusul sa respire din cauza malformatiei genetice cu care s-a nascut.

Insa micuta Faith a uimit pe toata lumea de la bun inceput. Din primul moment al nasterii, a tipat si a plans ca orice bebelus normal. Totusi, medicii le-au spus parintilor sa nu se bucure prea tare deoarece sunt sanse ca Faith sa aiba vreun handicap.


Dumnezeu si soarta au fost de partea fetitei! In ciuda temerilor specialsitilor, Faith a fost stabila din punct de vedere cardiac, respirator, renal, iar varsta de trei luni a fost operata cu succes. Dupa operatie, medicii i-au puut informa pe parinti ca micuta nu va ramane cu sechele.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei