Medicii SOCATI cand au vazut ca un barbat a ramas in viata dupa ce a fost muscat de vipera! Iata ce i-ar fi putut salva viata

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 aug 2021, 21:35

Paharele in plus l-ar fi salvat pe un barbat din Arad de la moarte sigura. Cel putin asa se zvoneste in Spitalul de Urgenta din Arad, dupa ce medicii au luat in primire un om care a dovedit veninul de vipera.

Cu cateva ore inainte sa se zbata in sticla, vipera si-a lasat tot veninul in piciorul unui barbat! Cum a scapat cu viata omul, pana si medicii se-ntreaba! Dupa atac, pacientul a stat inconstient cu orele intr-o livada. Ceva l-ar fi tinut in viata! „ Se vedea ca consumase alcool. A fost internat la terapie intensiva in stare destul de grava, i s-a administrat si ser antiviperin.”, a afirmat purtatorul de cuvant al spitalului.

Desi medicii nu baga mana-n foc ca alcoolul a batut veninul, in spital, toti vorbesc despre omul care a dovedit vipera. Totusi, cand vine vorba de poze, vedeta e alta.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Inidferent ca l-a salvat alcoolul sau nu, barbatul a avut mare noroc. Otrava viperei ucide in mai putin de 5 ore.

Desi in astfel de cazuri este recomandat ca reptila sa fie omorata imediat dupa atac, cea de la Arad va ajunge in acvariul unui crescator.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.