Medicii, socati cand au vazut cum arata bebelusul pe care l-a nascut o femeie: "Doamne, are ranile lui Iisus Christos pe corp!" Le-a fost frica sa mai puna mana pe el cand i-au vazut fruntea si palmele! Uite cum arata copilul

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 15 sep 2020, 21:10

Medicii unui spital din Filipine au avut parte de un caz extrem de ciudat, iesit din comun, care a starnit isterie in intreaga tara.

Totul a inceput dupa ce o femeie a venit la camera de urgenta a unui spital, pregatita sa nasca. Nimic ciudat pana aici. Viitoarea mamica a fost dusa intr-o sala de operatie, iar cezariana a decurs fara probleme.

Doar ca, atunci cand au vazut pentru prima data cum arata bebelusul care i-a iesit din pantece, medicii au avut un adevarat soc! Micutul, care s-a nascut perfect sanatos, parea ca are pe corp ranile Mantuitorului Iisus Christos.

Intreaga frunte ii era acoperita de o serie de semne, de parca ar fi purtat o coroana de spini, iar ambele maini aveau in centru cate o pata neagra, asemanatoare ranilor lasate de cuiele cu care a fost pironit.

Multi spun ca este un semn divin si considera ca bebelusul va schimba ordinea lumii. Specialistii sunt insa mai retinuti si sunt de parere ca micutul sufera de Purpura, o boala rara ce face ca pete rosii sa apara pe piele.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Voi ce parere aveti?

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.