Medicii sunt IN SOC: Acesta este CEL MAI GRAV caz de obezitate din lume! Barbatul care cantareste 610 kilograme. Nu o sa crezi cum arata din fata

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:58

Obezitatea este una dintre bolile cu cea mai rapida crestere in lume, lucru care ii ingrijoreaza pe specialisti.

Un barbat din Arabia Saudita a depasit insa orice limita si i-a socat pana si pe medicii care studiaza acest fenomen. Pe numele lui Khalid, el cantareste, atentie, 610 kilograme, fiind declarat drept cea mai grasa persoana inca in viata din lume.

Ce este si mai grav este ca tanarul a ajuns la aceasta greutate impresionanta la varsta de doar 20 de ani. Disperat si cu o dorinta puternica de a trai, el a facut un apel la autoritatile locale in urma cu 8 luni, cerandu-le ajutorul.



S-a bucurat de un sprijin la care nu se astepta. Acum este in grija medicilor, iar rezultatele sunt uluitoare. In primele 4 luni el a slabit nu mai putin de 320 de kilograme. Organele lui interne functioneaza in parametri normali, masa musculara i-a crescut iar acum isi poate misca si picioarele.

Khalid spera sa se poata deplasa singur, fara ajutor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”