MEDICII sunt in SOC! Barbatii si femeile dintr-un sat din China arata ca niste monstri din cauza unei boli CIUDATE

Editor: Alina Dirdala Autor: A.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:02

Doctorii au ramas inmarmuriti cand au vazut ce au pe mini si picioare locuitorii unui satuc din China.

Satenii din sudul Chinei sufera de o boala care le face ca picioarele si mainile sa se deformeze, sa se indoaie si apoi sa le apara umflaturi. Oasele si picioarele se sucesc si in unele cazuri, le apar bube sub piele. Unii sufera de aceasta boala de ani de zile si nu mai pot merge nici la munca din cauza durerilor.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce declarații a făcut Ștefan Stan despre fosta lui soție. Cum va proceda atunci când mama copiilor lui își va reface viața: „Am stabilit amândoi așa.”

Medicii

care au fost trimisi sa ii ajute au ramas stupefiati, insa teoria lor asupra a ceea ce se intampla cu ei, e ca ar suferi de o boala numita Kashin-Beck. Aceasta se gaseste raspandita mai ales la oameni din China, Siberia si Coreea de Nord. Si asta se intampla din cauza lipsei de seleniu din apa si mancare. Desi, in mod normal e toxic, in cantitati mici ajuta organismul pentru a functiona normal.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.