Medicii sunt SIDERATI! Nu o sa crezi ce face aceasta femeie, desi este INSARCINATA in 7 luni: "La copilul din tine te gandesti?"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:01

Sarcina este un moment foarte dificil pentru orice femeie, iar in aceasta perioada doamnele ar trebui sa fie precaute cu corpul lor.

Brittany Hore, in varsta de 22 de ani din Australia, se pare insa ca nu tine cont de acest lucru. Obiceiul ei a socat o tara intreaga: desi este gravida in 7 luni, ea continua sa mearga la sala si sa ridice greutati.

"Nu cred ca fac nimic gresit, nu vreau sa ascult de parerea celor din jur. De fapt, sa ridici greutati, chiar daca sarcina este atat de avansata, este un lucru bun atat pentru tine, cat si pentru copil", sustine Brittany.



Ea a mai tinut sa sublinieze ca nu face acest lucru pentru a fi mai slaba, ci pentru a-si mentine un stil de viata sanatos. Voua cum vi se pare gesturile ei?


Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”