Medicii sunt socati si nu credeau ca este posibil asa ceva: o femeie a ramas insarcinata si a nascut, desi nu avea uter si vagin! Uite cum a venit pe lume copilul

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 28 feb 2017, 01:54

Cazul de mai jos este impresionant si demonstreaza faptul ca unii oameni sunt in stare de orice pentru a deveni parinti.

Malin, o femeie in varsta de 37 de ani din Suedia, a venit pe lume cu sindromul Rokitansky, un defect genetic din cauza caruia nu avea vagin si uter. Cu toate ca a primit un vagin artificial in urma unei operatii, ea stia inca de mica faptul ca nu va putea avea copii.

Nu s-a lasat insa batuta si, impreuna cu sotul ei, a reusit imposibilul. Malin a urmat un program experimental in urma caruia i s-a implantat in abdomen un uter, care i-a fost donat de o femeie in varsta de 61 de ani.



Ulterior, la 43 de zile de la operatie, ea a avut si prima menstruatie, si in cele din urma a ramas insarcinata. Dupa noua luni a adus pe lume un copil perfect sanatos, spre uimirea medicilor care s-au ocupat de cazul ei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.