Medicul fals a iesit din arest si a spus TOT: "Eu am diploma! Am studiat medicina"

Autor: L.S.
Actualizat: 05 sep 2020, 08:20

Medicul italian care a operat fara diploma intr-un spital din Bucuresti, a iesit din arest si a spus totul.

Matteo Politi sustine ca el are diploma si ca a facut medicina in Serbia.

Matteo Politi a iesit din arestul preventiv pe care l-a executat pentru 4 luni si a fost invitat in mai multe emisiuni televizate. "Medicul" italian a fost intrebat despre "situatia" prin care a trecut si care este adevarul.

Medicul italian sustine ca el are diploma si ca este medic generalist.

El a facut si niste cursuri, in Spania, de medicina estetica, timp de trei ani. In mod ilegal, Matteo Politi a practicat chirurgia estetica fara sa fi trecut printr-un rezidentiat, asa cum este legal si normal oriunde in lume.

Matteo Politi nu a fost la prima inselatorie: in urma cu 10 ani, in Italia, in timp ce era doar student, barbatul a practicat medicila intr-un spital, ceea ce i-a atras progleme grave in tara natala.

El a declarat ca are si un copil, cu o fosta iubita din Italia si ca nu si-a vazut copilul de foarte multi ani.

Medicul a facut un curs de trei ani de zile si sustine ca cineva, din Romania, i-a spus ca acest curs este echivalentul specializarii in chirurgie plastica. Cu multa seninatate, italianul sustine ca el stie foarte bine ce face. Desi a incalcat legea in mod flagrant, barbatul explica detaliat cat de diferit e ce s-a intamplat in Romania, fata de ce s-a intamplat in Italia, desi infractiunea este aceeasi.

Cand a fost intrebat despre studii, italianul a explicat ca el a facut doi ani de liceu, apoi a terminat liceul ONLINE, in America, apoi a facut sase ani de medicina la Pristina, in Serbia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Extrem de convingator, doctorul Matteo, in varsta de 39 de ani, a explicat sa ca si-a schimbat numele si ca are un document care ii permite sa foloseasca numele de Matteo Politi. Si in Anglia a fost in arest italianul! A lucrat intr-un spital, dar nu a facut treburi de medic, sustine Matteo.

Citeste si: Ce face Dragnea in inchisoare? Dezvaluiri: "Incearca sa nu se uite la televizor"

Citeste si: Ce cadouri a primit Lidia Buble de la Razvan Simion! Cantareata a implinit 26 de ani

Citeste si: Gabriela Firea este intr-o stare de sanatate critica. Ce a spus sotul primarului Capitalei, Florentin Pandele