Medicul Radu Zamfir S-A INTORS in sala de operatii, la doar 10 zile de la tragedia din Apuseni

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 18:47

Medicul Radu Zamfir s-a intors in sala de operatii. La doar zece zile de la tragedia din Muntii Apuseni, chirurgul si-a reluat activitatea.

Pentru prima data de la accidentul aviatic din Muntii Apuseni, doctorul Radu Zamfir a mers impreuna cu echipa sa de la Institutul Fundeni intr-o noua misiune de prelevare de organe, la Spitalul  Judetean Sibiu. Doctorul Zamfir a sosit la Sibiu cu o ambulanta, la miezul noptii si a intrat direct in sala de operatii.

Sase ore a durat prelevarea de organe de la un tanar de 34 de ani aflat in moarte cerebrala.

Doctorul Zamfir  a coordonat intreaga operatie la care au participat doua echipe de medici de la Bucuresti si Cluj.

Medicii care au participat la interventia de prelevare multipla de organe se asteptau ca doctorul Radu Zamfir sa revina repede in sala de operatii, deoarece acest lucru il reprezinta. Dupa operatie medicul Zamfir a plecat cu ambulanta catre Bucuresti fara sa faca nicio declaratie presei.

In urma cu zece zile, chirurgul Radu Zamfir a scapat ca prin minune doar cu cateva zgarieturi din accidentul aviatic din Muntii Apuseni. 
El se afla intr-un avion de mici dimensiuni impreuna cu alti colegi. Se indreptau spre Oradea pentru prelevare de organe, cand s-a produs tragedia. In urma accidentului pilotul Adrian Iovan si studenta la medicina Aura Ion au murit.
##VIDEO100818##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii