Medicul Serban Bradisteanu, URMARIT PENAL pentru favorizarea lui Adrian Nastase. Procurorii cred ca a incercat sa impiedice incarcerarea fostului premier

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 oct 2020, 04:10

Procurorii anticoruptie au inceput urmarirea penala in cazul medicului Serban Bradisteanu si a trei ofiteri de politie, pentru favorizarea infractorului, intr-un dosar in care se fac cercetari privind ingreunarea executarii pedepsei dispuse de instanta suprema in cazul lui Adrian Nastase.

Procurorii DNA suspecteaza ca intre persoanele vizate in acest dosar au existat intelegeri premergatoare legate de modul in care sa se faca arestarea si ulterior incarcerarea lui Nastase, in baza condamnarii definitive in dosarul "Trofeul calitatii".

 

Procurorul general, Codruta Kovesi, a spus, marti, la Consiliul Superior al Magistraturii, ca vor fi facute verificari privind modul in care politistii judiciari au pus in aplicare decizia de condamnare a lui Adrian Nastase, iar daca va constata ca nu au fost respectate toate procedurile, va retrage avizele politistilor.

 

Fostul premier Adrian Nastase a incercat sa se sinucida, in 20 iunie, la locuinta sa din strada Zambaccian, dupa ce a fost condamnat definitiv la doi ani de detentie in dosarul "Trofeul calitatii".

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

 

Nastase este internat

la Spitalul Floreasca, unde a fost operat in 21 iunie.

 

Sursa: Mediafax.