Mega-lovitura dată de Gigi Becali! Câți bani i-au intrat, de fapt, în cont

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 21 iul 2022, 07:05
Gigi Becali

Gigi Becali tocmai a realizat cel mai mare transfer din istoria României.

Becali l-a vândut pe Dennis Man la Parma cu o sumă, susține el, de 13 milioane de euro. 

De-a lungul timpului, Gigi Becali a mai realizat transferuri de multe milioane de euro, pe Nicolae Stanciu încasând 10 milioane de euro pentru trecerea lui la Anderlecht, așa cum dezvăluia chiar Anamaria Prodan, impresara fotbalistului.

De când Gigi Becali a preluat echipa, în conturile FCSB au intrat circa 250 de milioane de euro, susține Marcel Pușcaș într-un editorial evz.ro,

citat de capital.ro.

Printre jucătorii pe care Gigi Becali i-a vândut pe multe milioane de euro se numără Nicolae Stanciu, Vlad Chiricheș, Mirel Rădoi, Florin Gardoș și Alexandru Chipciu.

Transferul lui Man a declanșat războiul cu Anamaria Prodan

Deși Gigi Becali avea o relație foarte bună cu Anamaria Prodan, transferul lui Man la Parma, care s-a făcut prin Giovani Becali, a declanșat războiul cu soția lui Reghecampf, impresara fotbalistului.

„Omul (n.r.- Gigi Becali) este cazul perfect de studiu la facultate de medicină, creier cu probleme! Acești indivizi dubioși și murdari de tot ce e urât pe pământ, Gigi și Giovanni, dacă trăiam într-o societate normală, nu existau.

Nimeni nu îi băga în seamă! Transferul lui Man la Parma este al meu 100%. Că există așa specimene în România s-au mirat și cei de la Parma. 

Dar când ai așa un patron-circ în România nu ai ce să faci. Trebuie să faci orice să îți vezi interesul. Au sunat ca doi șobolănei disperați să facă rost de numărul patronului Parmei să se milogească pentru încă un milion în plus. Eu nu mă milogesc. Eu cer oficial. Eu am cerut 13 milioane plus 2 milioane bonusuri. Ei amândoi au scos 11 în rate cu bonusuri care nu se pot atinge în 4 ani, acești negociatori mari.

Să își vadă de minciunile lui, de Dumnezeu, ca să nu mă apuc eu să vorbesc. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Știe el ce se întâmplă dacă vorbesc eu.

Să își vadă amândoi de bătrânețe liniștiți pe acasă! Atât mai spun eu. Și ei amândoi știu. Ciocul mic și joc de glezne frumos și să își numere banii pe care eu i-am adus în toți anii ăștia la Steaua. În rest, pace și liniște. Dar să nu miște prea tare să mă deranjeze că arunc foc pe nări și sar amândoi din bocanci”, a declarat Anamaria Prodan pentru Prosport.

În replică, Gigi Becali a spus că le-a cerut fotbaliștilor de la FCSB impresariați de Anamaria Prodan să rupă contractele cu aceasta. Becali susține că fotbaliștii deja au făcut acest lucru.

”Eu nu o să mai stau să mă cert cu femeile, că nu am înnebunit. Am tăcut destul când Reghe era antrenor la noi, iar noi ajunsesem râsul României pe la echipă din cauza Anamariei Prodan. Știe ea ce circ ieșea prin cantonamente, când le zăpacea de cap pe soțiile fotbaliștilor de la noi de la echipă să semneze bărbații lor cu ea ca impresar.

Se văitau nevestele pe la bărbații lor că nu scapă de ea.

A uitat cum se ruga de unul și de altul să semneze cu ea când era Reghe antrenor? Sau a uitat ce voia să facă când erau Giovani cu Victor în pușcărie? Lui Reghe nu îi este rușine așa un pic de mine să o lase să vorbească în așa fel de Gigi Becali? Cum poate să folosească cuvintele alea la adresa mea sau a lui Giovani?

Dar e vina mea, că doar eu am lasat-o să stea prin preajma mea ca să îi dau și ei valoare, dar gata, totul are o limită.

Nu mai sunt «patroane?»”. Nu mai sunt eu ăla Gigi «familia mea»? Păi ea se ridică vreodată la valoarea lui Giovani ca impresar? A fost ea vreodată în viața ei impresar de talia lui Giovani? Să înceteze cu amenințările, iar eu vă spun sincer că nu o să mă mai vedeți să dau răspuns la atacul unei femei”, a declarat Gigi Becali, citat de ProSport.

Când a fost infectată cu Covid-19, Anamaria Prodan a primit medicamente să se trateze chiar de la Gigi Becali. Impresara declara că Becali i-a trimis chiar și un medic acasă, să verifice cum se simte.

Citeste si: Câți bani trebuie să primească Anamaria Prodan de la Hermannstadt

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.