Meghan Markle, apariție surprinzătoare după ce a fost criticată că nu l-a însoțit pe Prințul Harry la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Unde a fost văzută soția prințului

Webeditor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 mai 2023, 00:25

Unde a fost văzută soția prințului

Sursa: Instagram sussexroyal - colaj Kanal D

Meghan Markle a fost acuzată de mulți oameni că este egoistă și că nu s-a interesat de bunăstarea psihică a Prințului Harry, lăsându-l într-o dificultate socială.

Ducele de Sussex a părut foarte singuratic și deprimat la ceremonia de încoronare, dar și în alte ocazii publice, lucru care a atras atenția multora.

Meghan Markle, apariție surprinzătoare după ce a lipsit de la încoronare

De multe ori, prințul Harry a fost dezorientat și copleșit de ceremonie, dar și de faptul că a mers singur la eveniment. Oamenii au observat cât de stingher a fost Harry pe 6 mai, dar cu toate acestea a participat și a plecat rapid.

Citește și: Momentele cheie de la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Ce a spus acesta despre Harry și Meghan după ce a avut loc încoronarea?

Când Harry era la încoronare, Megham Markle și-a găsit activități pentru a-și ridica moralul în timp ce se afla în SUA. Mulți au acuzat-o de egoism pentru că nu i-ar fi păsat de ipostaza în care l-a pus pe soțul ei lăsându-l singur la încoronare.

Meghan Markle a primit numeroase critici în urma refuzului ei de a participa la ceremonia de încoronare și pentru că le-a luat, de asemenea, copiilor ei șansa de a lua parte la un moment istoric în familia regală, alături de bunicul lor.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Meghan Markle, vizibil tristă, departe de soțul ei, Prințul Harry

Duminică dimineață, Meghan Markle s-a îmbrăcat lejer și a ieșit la o plimbare de aproape o oră în jurul casei sale din Montecito pentru a se relaxa, alături de doi prieteni apropiați, Markus Anderson și Heather Dorak. 

Citește și: Marii absenți de la încoronarea regelui Charles al III-lea. România va fi reprezentată de Custodele Coroanei şi de preşedintele Klaus Iohannis

Meghan pare tristă, dar are ochii acoperiți cu ochelari de soare și poartă un costum de drumeție montană format din colanți, jambiere, maiou, geacă, eșarfă și o pălărie.

Soția prințului Harry a fost aspru criticată pentru că a refuzat să participe la încoronarea Regelui Charles al III-lea pe 6 mai 2023. Cu toate că a motivat absența ei prin faptul că fiul ei, Archie, împlinea patru ani în aceeași zi, mulți cred că ar fi putut să-i serbeze ziua alături de rudele tatălui său în Marea Britanie. Așadar, apariția sa recentă a surprins multă lume.