Meghan Markle a apărut în public purtând un „dispozitiv secret” sub rochie! Incredibil ce reacție au avut oamenii: „Bineînțeles că nu purta un microfon”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 20 sep 2022, 11:23

Fotografia cu Meghan Markle care a inflamat internetul

Sursa: Twitter

Misterul legat de „dispozitivul secret” al lui Meghan Markle a făcut ca rețelele de socializare să o ia razna.

Telespectatorii susțin că au observat-o pe Meghan, ducesa de Sussex, purtând un „dispozitiv secret” în timp ce vorbea cu persoanele în doliu în fața Castelului Windsor, pe 10 septembrie, după moartea reginei Elisabeta a II-a.

Ce „dispozitiv secret” avea Meghan Markle sub rochie

O fotografie a ducesei, distribuită pe Twitter, părea să o arate purtând un obiect dreptunghiular ascuns sub rochia sa neagră.

Comentariile internauților n-au întârziat să apară:  „Ce ascunde Meghan sub rochia ei?”, a întrebat o persoană.

„Este un spion!”, „Pata de pe umăr pare să provină de la cineva care a îmbrățișat-o. Conturul taliei arată cu siguranță ca un pachet de microfon. Să-i fie rușine”, „M-am săturat complet de ea. Dacă se dovedește că a avut într-adevăr un microfon pentru a înregistra, ar trebui să i se interzică orice.

Devine ridicol”
, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Au existat, de asemenea, persoane care au arătat empatie față de Meghan Markle și nu au sărit la concluzii pripite.

Citeste si: Gestul emoționant făcut de Meghan Markle la Castelul Windsor. Cum a reacționat în fața oamenilor

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Puteți găsi exemple sau microfoane care să arate așa? Ridicate la exterior, pentru că nu am văzut niciodată așa ceva”, „Ar putea fi un fel de dispozitiv medical- cum ar fi o pompă de insulină sau ceva de genul ăsta?”, „Probabil o curea pentru rochie pentru a o ține ridicată fără să fie văzută. Sau ceva medical”, „Este o femeie.

Probabil că este un tampon de rezervă. De ce o atacă toată lumea? Sunteți cu toții atât de meschini”, au spus câțiva oameni.

De ce ar fi purtat Meghan Markle un microfon sub rochie

Un expert video a declarat pentru 7Life că, dacă Meghan și Harry ar filma imagini pentru un documentar, ar fi necesar un microfon mai deosebit, aceasta fiind o explicație pentru posibila existență a unui microfon sub rochia lui Meghan.

„Pentru a obține un sunet clar de la Meghan și Harry, probabil că ar trebui să poarte un microfon. Editorii pot apoi să potrivească sunetul înregistrat, cu toată viziunea membrilor familiei regale în timpul plimbării lor”, a spus expertul.

Citeste si: Gestul romantic al Prințului Harry față de soția sa, Meghan, a dovedit lumii întregi că este un gentleman. Cum au fost surprinși cei doi la Palatul Buckingham 

„Microfoanele din ziua de azi sunt wireless și adesea ușor de ascuns. Așa că nu este dincolo de orice posibilitate ca duo-ul să le poarte. Dacă aș produce un documentar cu implicarea lor, vă garantez că aș încerca să înregistrez un sunet clar pentru a însoți imaginile pe care lumea le-a văzut”, a continuat acesta.

Cu toate acestea, speculațiile au fost repede închise de o sursă apropiată lui Meghan, care a descris teoriile ca fiind „nebunești”.

„Este o nebunie și, de fapt, îi dăunează. Bineînțeles că nu purta un microfon”.