Meghan Markle poarta extensii de par? Imaginile care au dat de banuit

Autor: L.S.

Meghan Markle are un par extraordinar de frumos. Dar fanii au tinut evidenta unui lucru si se intreaba daca este si adevarat, daca poarta ducesa extensii de par sau nu

Ducesa de Sussex poarta tot mai des parul prins in coada sau coc elegant. Meghan se aliniaza astfel la unele dintre regulile de protocol vestimentar si de imagine impuse femeilor care fac parte din familia regala. Dar sotia Printului Harry isi lasa uneori parul liber pe spate, iar fanii sai au observat ca lungimea parului sau oscileaza destul de mult intr-o perioada scurta de timp.

Meghan a fost fotografiata in timpul liber, aflata alaturi de Harry, William si Kate la un meci caritabil de polo.

Fotografiile realizate de paparazzi o surprind pe Ducesa cu micutul Archie in brate, purtand o rochie de tip caftan, de culoare verde inchis. Este prima data cand bebelusul a fost fotografiat in public.

Aceste imagini au declansat reactii in lant pe retelele de socializare, Meghan fiind acuzata de unii useri ca nu stie sa-si tina copilul in brate si ca bebelusul era la un pas sa fie scapat.

Razboiul dintre fanii Ducesei si criticii acesteia au incins paginile retelelor de socializare.

Dar dincolo de aceasta controversa, oamenii au mai observat un detaliu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In aceste imagini, parul lui Meghan este vizibil mai lung decat la ultima sa aparitie la care a avut parul liber. Diferenta de timp este de numai doua saptamani, iar diferenta de lungime este destul de mare.

Acest detaliu i-a facut pe unii sa speculeze faptul ca Ducesa de Sussex poarta extensii de par. Meghan este recunoscuta pentru parul sau frumos, sanatos si stralucitor, dar diferenta mare de lungime aparuta intr-o perioada scurta de timp indica faptul ca ar putea purta extensii.

Si cumnata sa, Kate Middleton, s-a confruntat cu astfel de speculatii.

Inainte de a deveni sotia Printului William, parul lui Kate parea mult mai rar si nu tocmai voluminos. Dupa ce Kate a intrat in atentia presei, si parul sau a suferit o modificare radicala, devenind brusc mult mai bogat.

sursa: bzi.ro

Citeste si: Tu ai asa ceva in frigider? Scoate-le cat mai curand: te poti imbolnavi grav

Citeste si: Rugaciuni puternice. Ce rugaciuni sa spui cand ai nevoie de un miracol. Cum se spun rugaciunile

Citeste si: Prietenul lui Razvan Ciobanu a spus: imagini socante pe hard disk-urile luate din casa artistului