Mehdi din serialul Prizoniera destinului a mai adăugat un premiu important în palmaresul sau! Iată ce titlu a obținut Ibrahim Celikkol și cui i-a dedicat trofeul câștigat!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 dec 2021, 19:41

Ibrahim Celikkol, actorul care a dat viață personajului Mehdi din serialul Prizonieră destinului, premiat în cadrul unei Gale importante în Turcia!

Ibrahim Celikkol are 39 de ani și apeste un deceniu de experiență în domeniul actoriei, timp în care a reușit să cucerească publicul din Turcia și de peste hotare datorită talentului sau desăvârșit. Acesta a captivat atenția publicului și cu aparițiile sale incendiare pe marile podiumuri din Turcia, încă de pe vremea când practică modelingul.

Ibrahim Celikkol nu a renunțat însă nici la sport. Tânărul actor a jucat baschet de performanță însă treptat a fost nevoit să se canalizeze doar pe actorie, din lipsa de timp.

De curând, celebrul Ibrahim Celikkol a mai primit un premiu important pentru carieră să, pe care l-a dedicat fiului sau.

Mehdi din serialul Prizoniera destinului a mai adăugat un premiu important în palmaresul sau

Telespectatorii din România l-au cunoscut pe talentatul actor Ibrahim Celikkol încă din anul 2012, când a jucat în serialul Iffet. Iar în anul 2019 a început a joace în serialul Prizoniera destinului, în rolul Mehdi, producția a revenit la Kanal D cu noi episoade și este difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00.

Dincolo de actorie, Ibrahim Celikkol este un soț minunat și un tătic împlinit. Viața celebrului actor s-a schimbat radical de când a apărut micuțul lui fiu. Actorul este căsătorit cu o talentata arhitectă, Mihre Mutlu, din anul 2017 și au împreună un băiețel superb, Ali.

Citeste si: Câți ani are Mehdi din Prizoniera destinului! Fanii săi au fost uluiți să afle cât de matur este, de fapt, carismaticul actor Ibrahim Celikkol!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Potrivit viatacuaromadecafea.com, celebrul actor Ibrahim Celikkol a fost de curând premiat în cadrul unei Gale importante despfasurate în Istanbul. Acesta a primit trofeul GQ Starul TV al anului. Premiul i-a fost înmânat de Directorul General Adjunct al postului de televiziune ATV din Turcia.

Vizibil emoționat dar și mândru de realizările sale, Ibrahim Celikkol a transmis câteva gânduri de mulțumire după ce i s-a înmânat premiul și subliniat și faptul că dedică acest trofeu lui Ali, micuțul lui fiu, despre care a menționat că este respirația naturii.

Citeste si: Hilal Altinbilek și Ibrahim Celikkol, ipostaze incendiare în cel mai recent pictorial! Iată cum au fost surprinși cei doi actori!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.