Mehdi, protagonistul serialului Prizoniera destinului, un tătic fericit și împlinit în viața reală! Iată cum a fost surprins Ibrahim Celikkol alături de fiul lui, care ii seamană leit!

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(5)

Celebrul actor Ibrahim Çelikkol este unul dintre cei mai talentați și apreciați actori ai momentului în Turcia.

Ibrahim Celikkol a captat inițial atenția publicului din Turcia cu aparițiile sale pe marile podiumuri de modă naționale și internaționale încă de la vârstă majoratului. În paralel ambițiosul tânăr a jucat și baschet de performanță în Turcia. Până când a cunoscut un mare producător și regizor de film, Sinav Osman, care l-a perceput drept un tânăr carismatic și talentat, considerând că are mare potențial actoricesc. Astfel în anul 2004, Ibrahim Celikkol a debutat pe platourile de filmare ale serialului Camdan pabuçlar, rol care a însemnat un pas important pentru viitoarea să carieră în domeniul actoriei.

Mehdi, protagonistul serialului Prizoniera destinului, un tătic fericit în viață reală!

Treptat, Ibrahim Celikkol a decis să urmeze cursurile unei școli private de teatru din Istanbul, pentru a se perfecționa în actorie și a deveni un actor cu drepturi depline. Tânărul actor a dovedit un talent și o ambiție de fier încă de la primul lui rol jucat într-un serial de televiziune și apoi au urmat multe roluri în seriale de excepție, care i-au adus mari succes și l-au propulsat rapid printre cei mai apreciați actori din breaslă tânăra.

Citeste si: Așteptarea a luat sfârșit! “Prizoniera destinului” revine în casele telespectatorilor cu noi episoade, din 8 decembrie, de la ora 20:00, la Kanal D

Publicul din România l-a cunoscut pe talentatul Ibrahim Celikkol încă din anul 2012 când a jucat în serialul Iffet, în rolul lui Cemil. Iar anul trecut acesta a jucat în serialul Prizonieră destinului, în rolul Mehdi.

Serial ce va reveni la Kanal D din 8 decembrie 2021, cu un nou sezon și va fi difuzat de luni până vineri de la ora 20:00.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de viață profesională, Ibrahim Celikkol este și un bărbat împlinit și fericit deoarece are o soție superbă pe care o adoră, ce i-a dăruit un fiu minunat, căruia i-au ales numele Ali și care a devenit centrul universului lor. Când nu se află pe platourile de filmare celebrul actor petrece mult timp în compania soției și a fiului lor, călătorind mult împreună.

Citeste si: Ea este si va ramane pentru totdeauna cea mai mare iubire a celebrului Ibrahim Celikkol, actorul care joaca rolul lui Mehdi din serialul Prizoniera destinului!