Mehmet ajunge după gratii! Zuleyha ia o decizie radicală în privința bărbatului iubit! Aflați ce se va întâmpla astăzi, într-un nou episod din serialul Mă numesc Zuleyha, de la ora 20:00, la Kanal D

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 iun 2022, 10:19
ma numesc zuleyha Foto(7)

Zuleyha are de gând sa-l pedepsească pe Mehmet

Sursa: Captură KANAL D

Zuleyha află adevărul despre identitatea lui Mehmet și depune plângere penală împotriva acestuia, pentru prejudiciile aduse familiei sale!

Personajele centrale ale producției Mă numesc Zuleyha vor trece prin nou momente dificile și pline de neprevăzut în noul episod din această seară, de la ora 20:00, la Kanal D!

Mehmet ajunge după gratii! Zuleyha ia o decizie radicală în privința bărbatului iubit

În ciuda faptului că își dorea enorm să își întemeieze o nouă familie alături de Mehmet, bărbatul de care se îndrăgostise la scurt timp după dispariția lui Demir, Zuleyha își schimbă radical atitudinea în clipă în care descoperă că Mehmet este de fapt Hakan Gumusoglu, traficantul periculos

căutat de poliție la nivel internațional.

Citeste si: Fikret, mesaj emoționant la finalul filmărilor pentru serialul Mă numesc Zuleyha! Iată ce a transmis carismaticul actor Furkan Palali echipei de producție și fanilor săi!

Descoperirea făcută de Lutfiye în casa lui Fikret, o determina pe Zuleyha nu numai să renunțe la căsătoria cu Mehmet ci recurge la un gest radical la adresa lui.

Această va depune plângere penală împotriva lui Mehmet, deși suferă teribil deoarece îi legau sentimente puternice.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Între timp, Mehmet, alias Hakan Gumusoglu este încătușat și ajunge după gratii, în ciuda faptului că el făcea parte dintr-un plan bine pus la punct de către serviciile secrete ale statului pentru care lucra de foarte mulți ani.

Singurul care pare că știe că Mehmet este nevinovat și că lucrează în slujba statului, este Fikret care va încerca să o convingă și pe Zuleyha. Însă tânăra este extrem de contrariată de cele aflate și nu știe ce să mai creadă.

Pe de altă parte, Fikret va merge la închisoare pentru a vorbi între patru ochi cu Mehmet și pentru a-l întreba cine este de fapt, dacă este cu adevărat traficantul feroce sau lucrează pentru stat.

Rămâne de văzut dacă Mehmet îi va dezvălui sau nu adevărul lui Fikret, în această seară, într-un nou episod palpitant din serialul Mă numesc Zuleyha, de la 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Pasiunea ascunsă a îndrăgitului Ibrahim Celikkol, actorul care interpretează rolul Mehmet în serialul Mă numesc Zuleyha! Iată în ce ipostaze riscante a fost surprins!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.