Mehmet din noul serial turcesc Destăinuiri, apariție emoționantă alături de familia sa, în viața reală! Iată cine este celebra actriță care i-a devenit soție carismaticului Salih Bademci, în urmă cu opt ani!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 dec 2023, 02:00
Foto(4)

Mehmet din noul serial Destăinuiri, un soț exemplar și un tătic iubitor și calm, dincolo de platourile de filmare! Iată ce familie frumoasă și unită are celebrul actor Salih Bademci!

Producția Destăinuiri aduce în atenția publicului o serie de povești dramatice și situații emoționante, însă și o pleiadă de actori renumiți și apreciați în Turcia pentru talentul lor desăvârșit, printre care se numără și carismaticul Salih Bademci, pe care telespectatorii din România l-au cunoscut încă din anul 2012, când a jucat în serialul Trădarea, în rolul Hakan, apoi l-au urmărit în producția Mireasă din Istanbul și de curând a revenit la Kanal D, în distribuția noului serial Destăinuiri.

Dincolo de carieră strălucită, tânărul actor este un bărbat fericit și împlinit și în viață personală, deoarece are o familie frumoasă și unită pe care o adoră.

Mehmet din noul serial turcesc Destăinuiri, apariție emoționantă alături de familia sa, în viața reală

Salih Bademci s-a născut în anul 1984, în Izmir, într-o familie de actori renumiți. Părinții săi i-au insuflat pasiunea și dragostea pentru actorie încă de când era copil și apoi odată cu trecerea anilor, tânărul Salih a decis să se orienteze către o carieră în acest domeniu.

După absolvirea liceului, Salih Bademci a fost admis la Facultatea de Teatru și Film, în cadrul Conservatorului de Stat din Istanbul, iar în anul 1994 a debutat pe platourile de filmare, în distribuția filmului Mıymıntılar Krali, care a reprezentat rampă de lansare către carieră de succes de astăzi.

Citește și: Cine este câți ani are carismatica Tuna din noul serial Destăinuiri! Iată cum arată celebra actriță Gülçin Kültür Şahin, la un an de la încheierea filmărilor!

Citește și: Va mai amintiți de carismaticul Fikret Boran din serialul Mireasa din Istanbul? Salih Bademci, în lacrimi! Iată ce i s-a întâmplat recent celebrului actor!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Pentru că a dovedit un talent uriaș și o carisma aparte, tânărul actor a început să primească din ce în ce mai multe oferte de a juca în seriale și în filme artistice de amploare care i-au adus mari reușite pe plan profesional și celebritate.

Astfel Salih Bademci a reușit să ducă mai departe cu mândrie tradiția familiei sale, iar părinții săi au fost extrem de mulțumiți și încântați.

Dincolo de viața profesională presărată cu multe succese, Salih Bademci este un bărbat fericit și împlinit și pe plan personal, deoarece trăiește de peste zece ani o frumoasă poveste de dragoste alături de o superbă colegă de breaslă, İmer Özgün, care i-a devenit soție în anul 2015 și au împreună o fetiță minunată, în vârstă de 4 ani, care le seamănă foarte mult.