Mehmet are de gând să pună capăt misterului care învăluie încă identitatea sa! Aflați cum va reacționa Zuleyha, în această seară, într-un nou episod captivant din serialul Mă numesc Zuleyha, de la ora 20:00, la Kanal D!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 iul 2022, 11:00
ma numesc zuleyha Foto(7)

Mehmet are de gând sa pana capăt misterului care învăluie încă identitatea sa

Sursa: Captură KANAL D

Mehmet îi dezvăluie frumoasei Zuleyha adevărul despre misiunea lui în Cucurova si despre schimbarea misterioasă a identității sale!

Noi momente palpitante și răsturnări de situație se vor derula în această seară, într-un nou episod dramatic și în același timp captivant din serialul Mă numesc Zuleyha, de la ora 20:00, la Kanal D! Personajele principale ale producției vor trece din nou prin clipe dificile și vor încerca să țînă piept tuturor piedicilor apărute.

Mehmet are de gând să pună capăt misterului care învăluie încă identitatea sa

După plecarea familiei Yaman de la conac, boierul Hasmet își face noi planuri diabolice de atac. Iar persoanele vizate pe care și nu și le mai dorește în Cucurova sunt Zuleyha, Fikret și Mehmet. Bătrânul are de gând să obțină cât mai curând conacul și averea familiei Yaman și astfel să dețină supremația localității și să devină Stăpânul Cucurovei.

„O voi exila și din Cucurova, nu doar din acest conac!”, spune

boierul Hasmet.

Pe de altă parte, Mehmet înțelege intențiile boierului Hasmet și va trece la acțiune, pentru a sări în ajutorul și protecția femeii iubite. Ambițiosul tânăr îl înfruntă fățiș pe Hasmet pentru a-i arată că Zuleyha nu este lipsită de apărare și îi lansează un nou avertisment bătrânului avar.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Între timp, Abdulkadir o surprinde pe Betul, tânăra de care s-a îndrăgostit iremediabil, în compania boierului Hasmet și fierbe de gelozie. Iar Fikret o filmează pe tânăra avocata în timp ce se întâlnește cu Hasmet, pentru a construi o dovadă împotriva boierului pe care să o prezinte tuturor locuitorilor Cucurove, pentru că toată lumea să afle ce fel de om este Hasmet Colak.

Dornic să se reapropie de Zuleyha, Mehmet, alias Hakan, are de gând să îi mărturisească femeii iubite întregul adevăr despre profesia lui, despre misiunea secretă care l-a adus în Cucurova și să-i explice de ce a fost nevoit să recurgă la schimbarea identității. Rămâne de văzut cum va reacționa Zuleyha dar și ce se va întâmplă între cei doi îndrăgostiți, astăzi, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul Mă numesc Zuleyha, la Kanal D!

Citeste si: Mehmet din serialul Mă numesc Zuleyha, mesaj uluitor pentru colega lui de platou, Birce Akalay, la ceas aniversar! Iată ce i-a transmis Ibrahim Celikkol fostei soții a actorului Murat Unalmis!

Citeste si: Pasiunea ascunsă a îndrăgitului Ibrahim Celikkol, actorul care interpretează rolul Mehmet în serialul Mă numesc Zuleyha! Iată în ce ipostaze riscante a fost surprins!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.