Melek află care sunt sentimentele reale ale lui Halil față de ea. Vezi online live episodul 28 al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 17 aug 2023, 18:06

Serialul turcesc “Melek” va fi difuzat de luni până vineri de la ora 20:00.

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc serialului “Melek” este difuzat la Kanal D joi, 17 august 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Melek” va fi difuzat de luni până vineri de la ora 20:00.

Ce se va întâmpla în episodul 28 al serialului “Melek”?

Melek și Halil merg la cabana lui Halil, să facă un grătar și să petreacă o zi frumoasă împreună, alături de prieteni și de cei apropiați.

Melek se duce singură în bucătărie ca să-și ia medicamentele și observă într-un dulap o cutie pe care scrie numele ei.

O deschide și în ea găsește câteva obiecte care i-au aparținut ei și un jurnal. Abia atunci ea înțelege că Halil a iubit-o în trecut.

Citește și: Cine este și câți ani are Zehra din serialul Melek! Iată cum și-a făcut apariția frumoasă actriță Gamze Doğanoğlu în cea mai recentă vacanță

Melek îi povestește lui Mirza că l-a iubit pe Halil în trecut dar fiindcă el nu i-a dat niciun semn că o iubește, ea credea că este îndrăgostit de o colegă de-a lui de la universitate.

Când părinții lor le-au aranjat căsătoria, Melek a crezut că îi face un bine lui Halil dacă pleacă, ca să nu fie obligat să se căsătorească cu o femeie pe care nu o iubește.

Citește și: Adnan din serialul Melek, în ipostaze uluitoare! Iată cum arăta talentatul actor İsmail Açıl cu părul lung, în urmă cu șase ani

Cumali pregătește un ospăț pentru Omer după ce a fost externat, dar se supără când Omer alege să fie alături de Defne și de ceilalți la cabană.

Mithat o cere în căsătorie pe Seyran, iar Melek reușește să îl convingă pe Kerem să semneze contractul cu Gaziantep și astfel aleg să rămână în oraș.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Melek” pe Kanal D

“Melek” este un serial care îmbină tradițiile și obiceiurile turcești ale unei comunități, care se simte legată de trecut.

Serialul poate fi urmărit trei zile pe săptămână, de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 20:00.

Melek aduce povestea unei mame curajoase, care luptă pentru copiii ei. Această producție oferă o incursiune într-o lume complexă, în care valorile familiei, tradițiile comunității şi întâmplările dramatice şi sensibile se intersectează, captivând telespectatorii într-un mod unic.

Nehir Erdogan, Melek, este personajul principal al poveștii, fiind o femeie remarcabilă, care luptă pentru a-și reconstrui destinul, alături de copiii săi.

Familia Karadag şi familia Şirhan au fost strâns legate de-a lungul timpului, dar tensiunile apar atunci când Melek refuză să accepte căsătoria aranjată, conform tradițiilor, cu Halil (interpretat de Kutsi), fiul familiei Şirhan, uniune propusă de propria familie, Karadag.

Chiar în ziua logodnei, Melek fuge în Germania alături de Alpay, bărbatul pe care aceasta îl iubește.

Halil, mirele abandonat, este singurul care nu poate uita de tânăra fugită.

El va purta povara sentimentelor rănite timp de două decenii.

Melek îşi lasă trecutul în urmă, dar lucrurile nu se desfăşoară conform așteptărilor sale. Viaţa ei devine o luptă continuă pentru binele copiilor săi. 

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .