Melek ajunge de urgență la spital! Boala ei progresează rapid și nu răspunde la tratament! Cum va reacționa Halil și ce decizie neașteptată va lua, aflați luni, 21 august, de la ora 20:00, în serialul Melek, la Kanal D

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 aug 2023, 15:14
Foto(6)

Starea de sănătate a eroinei Melek se va înrăutăți brusc și va ajunge de urgență la spital! Verdictul medicului îl va doborî pe Halil! Iar Seyit Ali îi va jura lui Cumali că va împiedica nunta lui Omer cu Defne cu orice preț!

Captivantul serial Melek, difuzat la Kanal D, de luni până vineri, de la ora 20:00, aduce în continuare pe micile ecrane noi momente emoționante, întâmplări tulburătoare, pline de dramatism, menite să suscite atenția și interesul telespectatorilor. În noul episod, ce va rula luni, 21 august, lucrurile se vor complică din ce în ce mai mult pentru Defne și Omer, care se vor logodi, însă se vor confruntă cu respingerea aprigă și irevocabilă a bunicilor Seyit Ali și respectiv Cumali, care vor ajunge să își unească forțele pentru a le distruge relația celor doi tineri.

Pe de altă parte, eroina Melek va ajunge din nou la spital, de urgență după ce starea ei se va înrăutăți brusc.

Melek ajunge de urgență la spital! Boala ei progresează rapid și nu răspunde la tratament

În seară de luni 21 august, în noul episod din serialul Melek, lucrurile vor scapă din nou de sub control în ceea ce privește relația dintre Omer și Defne, care se vor îndrepta cu pași repezi spre căsătorie, spre uluirea familiilor lor, care se vor împotrivi vehement.

În ciuda tuturor avertismentelor și interdicțiilor, Omer și Defne se vor întâlni într-un loc retras pentru a-și mărturisi iubirea departe de toate rudele lor. Însă tânărul se va lovi din nou de afirmațiile dure lansate de bunica lui, Zumrut, care îi va cere din nou să o părăsească pe Defne.

Zumrut: Durerea s-a abătut că un nor negru peste veselia noastră! Să-ți fie rușine!

Omer: Voi nu vreți să fiu fericit! Nu mai știu dacă sunt sânge din sângele vostru, sau sunt doar un dușman!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Între timp, Melek și Halil vor merge din nou la medicul din Adana, pentru alte investigații însă vor primi un verdict dur și anume că boala progresează rapid iar boală nu răspunde la tratamentul prescris până atunci.

Vestea tristă o va determina pe Melek să se apropie din ce în ce mai mult de Halil. Însă în cele din urmă, starea ei de sănătate se va înrăutăți brusc și va ajunge de urgență la spital.

Pe de altă parte, Seyit Ali se va întâlnit în secret cu Cumali, căruia îi va jura că va face tot posibilul ca nepoata Defne să nu se mărite cu Omer și să îi despartă definitiv.

Citește și: Melek, relație specială cu micuțul Seyit Ali și dincolo de platourile de filmare ale serialului! Iată ce poreclă a ales celebra actriță Nehir Erdogan pentru adorabilul copil Poyraz Ar

Citește și: Protagonista serialului Melek, apariție uluitoare alături de mama sa! Iată ce trăsături frumoase a moștenit celebra actriță Nehir Erdogan de la femeia care i-a dat viață și pe care o iubește enorm

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.