Melek și copiii primesc cu bucurie vestea logodnei lui Mithat cu Seyran. Vezi online live episodul 30 al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu

Un nou episod al serialului turcesc serialului “Melek” este difuzat la Kanal D vineri, 30 august 2023.

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc serialului “Melek” este difuzat la Kanal D vineri, 30 august 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Melek” va fi difuzat de luni până luni de la ora 20:00.

Ce se va întâmpla în episodul 30 al serialului “Melek”?

Melek și copiii primesc vestea logodnei lui Mithat cu Seyran, cu mare bucurie. Nefise, când află de logodnă, îi dă lui Unzile zestrea pe care a pregătit-o pentru Mithat. Beyhan îi zice lui Unzile că peste câteva zile, va veni cineva să o ceară în căsătorie dar nu-i zice că Zeynel este pretendentul.

Ca să scape de un mire nedorit, Unzile îl sună pe Zeynel și îl cheamă la o cafenea să vorbească. 

Citește și: Cum arăta Halil din serialul Melek, în urmă cu douăzeci de ani, la început de carieră! Iată cât de frumos și atrăgător era celebrul actor și cântăreț Ahmet Kutsi Karadoğan, la vârsta de 20 de ani

Mithat a plecat de la kebaberia familiei ca să evite alte certuri cu tatăl și fratele lui și vrea să își deschidă propria afacere.

Kenan se interesează cine a ajutat-o pe Defne să îi întindă cursa lui Adnan și află că Halil este cel care a sfătuit-o ce să facă și l-a anunțat pe prietenul lui polițist. Melek începe să citească jurnalul lui Halil. Cumali se dă bătut după ce vede că eșuează toate încercările lui de a-i ține pe Halil și pe Omer departe de Melek și de Defne.

Seiyt Ali este necăjit și el că i se destramă familia, după ce Mithat a plecat de acasă iar pe Mahmut l-a auzit vorbind cu Kadriye despre mutarea la casa lor.

Seiyt Ali nu îl poate convinge pe vechiul prieten să se întoarcă acasă așa că se întoarce singur în oraș. După ce el pleacă, lui Cumali i se face rău.

În timp ce familia lui este îngrijorată pentru că nimeni nu știe unde a plecat, Seiyt Ali bate la poarta lor cu o veste.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Melek ajunge de urgență la spital! Boala ei progresează rapid și nu răspunde la tratament! Cum va reacționa Halil și ce decizie neașteptată va lua, aflați luni, 21 august, de la ora 20:00, în serialul Melek, la Kanal D

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Melek” pe Kanal D

“Melek” este un serial care îmbină tradițiile și obiceiurile turcești ale unei comunități, care se simte legată de trecut.

Serialul poate fi urmărit trei zile pe săptămână, de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 20:00.

Melek aduce povestea unei mame curajoase, care luptă pentru copiii ei.

Această producție oferă o incursiune într-o lume complexă, în care valorile familiei, tradițiile comunității şi întâmplările dramatice şi sensibile se intersectează, captivând telespectatorii într-un mod unic.

Nehir Erdogan, Melek, este personajul principal al poveștii, fiind o femeie remarcabilă, care luptă pentru a-și reconstrui destinul, alături de copiii săi.

Familia Karadag şi familia Şirhan au fost strâns legate de-a lungul timpului, dar tensiunile apar atunci când Melek refuză să accepte căsătoria aranjată, conform tradițiilor, cu Halil (interpretat de Kutsi), fiul familiei Şirhan, uniune propusă de propria familie, Karadag.

Chiar în ziua logodnei, Melek fuge în Germania alături de Alpay, bărbatul pe care aceasta îl iubește.

Halil, mirele abandonat, este singurul care nu poate uita de tânăra fugită. El va purta povara sentimentelor rănite timp de două decenii.

Melek îşi lasă trecutul în urmă, dar lucrurile nu se desfăşoară conform așteptărilor sale. Viaţa ei devine o luptă continuă pentru binele copiilor săi. 

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.