Melek și Halil vor să se căsătorească, dar boala ei se agravează și ajunge de urgență la spital. Vezi online live episodul 49 al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu

Un nou episod al serialului turcesc serialului “Melek” este difuzat la Kanal D luni, 9 octombrie 2023.

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc serialului “Melek” este difuzat la Kanal D luni, 9 octombrie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Melek” va fi difuzat de luni până joi de la ora 20:00.

Ce se va întâmpla în episodul 49 al serialului “Melek”?

Melek și Halil merg la han să ceară binecuvântarea părinților pentru a putea face nunta, dar bucuria lor este una scurtă pentru că Melek leșină și este transportată de urgență la spital, unde li se comunică că doar un transplant o mai poate salva.

Citește și: Nefise din producția turcească Melek, schimbare uluitoare de look! Iată cum arată celebra actriță Şerif Sezer, dincolo de vălul purtat în timpul filmărilor

Alpay merge și el la spital și când află situația lui Melek vrea să facă testul de compatibilitate. Omer este alături de logodnica lui în aceste momente.

Kenan îi scrie o scrisoare lui Vildan în care îi spune că pleacă, dar vrea să o mai vadă o dată, să își ia rămas bun și să îi spună tot adevărul ca să nu îl mai învinuiască pe el de lucruri pe care nu le-a făcut.

Îi dă lui Idris scrisoarea ca să i-o ducă și-i zice să se asigure că nu ajunge pe alte mâini.

Idris îi dă scrisoarea lui Funda și ea scrie un răspuns și i-l trimite lui Kenan. Kenan îi dă apoi lui Idris înregistrarea video cu incendiul de la han și-i spune să o ducă poliției după ce avionul lui decolează. Idris merge la Alpay și îi spune că Kenan vrea să îl denunțe înainte de a pleca.

Citește și: Halil din serialul Melek, apariție de senzație alături de noua lui parteneră de platou! Iată cu cine joacă celebrul Ahmet Kutsi Karadoğan în cel mai recent proiect! Este vorba despre una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Melek” pe Kanal D

“Melek” este un serial care îmbină tradițiile și obiceiurile turcești ale unei comunități, care se simte legată de trecut.

Serialul poate fi urmărit trei zile pe săptămână, de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 20:00.

Melek aduce povestea unei mame curajoase, care luptă pentru copiii ei.

Această producție oferă o incursiune într-o lume complexă, în care valorile familiei, tradițiile comunității şi întâmplările dramatice şi sensibile se intersectează, captivând telespectatorii într-un mod unic.

Nehir Erdogan, Melek, este personajul principal al poveștii, fiind o femeie remarcabilă, care luptă pentru a-și reconstrui destinul, alături de copiii săi.

Familia Karadag şi familia Şirhan au fost strâns legate de-a lungul timpului, dar tensiunile apar atunci când Melek refuză să accepte căsătoria aranjată, conform tradițiilor, cu Halil (interpretat de Kutsi), fiul familiei Şirhan, uniune propusă de propria familie, Karadag.

Chiar în ziua logodnei, Melek fuge în Germania alături de Alpay, bărbatul pe care aceasta îl iubește.

Halil, mirele abandonat, este singurul care nu poate uita de tânăra fugită. El va purta povara sentimentelor rănite timp de două decenii.

Melek îşi lasă trecutul în urmă, dar lucrurile nu se desfăşoară conform așteptărilor sale. Viaţa ei devine o luptă continuă pentru binele copiilor săi. 

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.