Melinda, fata dispărută timp de șase zile găsită luni, ar fi fost abuzată. Ce se întâmplă cu adolescenta în aceste momente

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 15 nov 2023, 13:07

Ce se întâmplă cu adolescenta în aceste momente

Sursa: Acces Direct/arhiva

Ies la iveală detalii șocante despre Melinda, fata care a dispărut în urmă cu șase zile de acasă, dar a fost găsită luni de către polițiști. Adolescenta de 13 ani se afla în casa unui bărbat și părea „traumatizată”, spun autoritățile.

Melinda Sara a fost găsită ieri, după șase zile de căutări intense cu drone, elicoptere și multe echipe de polițiști.

Adolescenta din Sighetu Marmaţiei a fost găsită de un polițist local în casa unui individ de 34 de ani. 

Fata dispărută șase zile de acasă ar fi fost violată

În urma unor investigații medicale, s-a dovedit faptul că cei doi au întreţinut raporturi sexuale, însă nu se ştie dacă individul a agresat-o pe minoră.

Citește și: Melinda, fata dispărută de 6 zile, a fost găsită. Părinții fetei ofereau o recompensă de 10.000 de euro

Oricare ar fi concluzia, potrivit unei noi legi, bărbatul riscă ani de închisoare pentru întreținerea relației sexuale cu un minor sub 16 ani, acesta având 34 de ani.

Șefului poliţiei locale a găsit-o pe fată după ce un bărbat i-a spus că ar fi văzut-o.

Fata a fost găsită stând pe o saltea, pe podea. Când l-a văzut, a sărit direct în braţele salvatorului. 

Citește și: Mesajul tulburător transmis de către mama fetiței dispărute din Sighetu Marmației: ”Nu putem să amânăm” Femeia a izbucnit în lacrimi după ce minora a fost găsită

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Presupusul agresor a fost încătuşat și dus la audieri.

În aceea locaţie stătea fetiţa împreună cu o anumite persoană care o ţinea. Nu ştim încă în ce măsură o ţinea cu forţa, era sechestrată fetiţa sau stătea de bună voie. Deşi, din primele declaraţii reiese că ambele variante sunt reale”, a declarat Florin Ciobanu, șef la Poliția Locală din Sighetu Marmație.

Fata s-ar fi știut de mai mult timp cu individul

Potrivit unor informaţii, Melinda și bărbatul la care locuia în momentul în care polițiștii au descoperit-o, se știau de mai demult, cei doi vorbind deja prin mesaje. Fata îi trimitea poze indecente acestuia, iar acesta ar fi amenințat-o că le va face publice. 

Citește și: Melinda, fata dispărută de 6 zile, a fost găsită. Părinții fetei ofereau o recompensă de 10.000 de euro

De asemenea, un vecin a declarat că bărbatul ar mai fi adus fete în locuința sa.

Nu am ştiut că el poate să obstrucţioneze, să o ţină închisă într-o cameră. A fost drogată. Am văzut când am dus-o, că el era sub influenţa drogurilor. Nu numai pe asta a dus-o, a dus sute de fete aşa.  Împreună au venit, au tras ceva căruţ. A mai adus el acum câţiva ani şi a ţinut-o şi a bătut-o în casă.

Un hoţ, fură, ameninţă, noaptea umblă pe aici, de la vecini a furat lemne”, a declarat un vecin de-al bărbatului.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.