Melinda, fata dispărută de 6 zile, a fost găsită. Părinții fetei ofereau o recompensă de 10.000 de euro

Author: Laura Macovei
Actualizat: 15 nov 2023, 13:08

Părinții fetei ofereau o recompensă de 10.000 de euro

Sursa: Facebook/Pixabay

Melinda a dispărut fără urmă în urmă cu șase zile, însă veștile bune au venit chiar în această dimineață. Se pare că adolescenta în vârstă de 13 ani a fost găsită „vie și ok”, a anunțat șeful Poliției locale din Sighet.

UPDATE. Melinda a fost găsită teafără și nevătămată. Părinții acesteia ofereau o recompensă de 10.000 de euro pentru găsirea acesteia.

”În primă fază, când am intrat în locuința respectivă, care era de-a dreptul nepotrivită pentru oricine, condiții insalubre și mizere, fata stătea pe o saltea, care practic era singurul mobilier din întreaga încăpere. Stătea în aparență liniștită, dar era speriată fata. A auzit doar cuvântul de poliție și atunci s-a speriat puțin.

Am încercat să o liniștesc, să am o abordare cât de calmă și prietenoasă cu ea și atunci s-a deschis puțin și chiar s-a apropiat de mine și a venit și m-a cuprins în brațe. Se vedea că era foarte speriată. Doar atunci a dat drumul gândurilor. Și i-am spus să stea liniștită că va fi totul bine și nu i se va întâmpla nimic.

Era și persoana respectivă care a ținut-o, probabil împotriva voinței. Mai mult ca sigur a devenit un pic agitat și recalcitrant, nu m-a interesat așa de mult persoana respectivă, cât să o văd pe fată. Și tot ce am apucat să fac a fost, printr-un mesaj, să alertez colegii de pe celelalte echipaje din cadrul Poliției Naționale, care au venit foarte repede să-mi acorde sprijin”, a declarat Florin Cioban, șef la Poliția Locală din Sighetu Marmației.

Știre ințială

„Suntem într-o situaţie disperată”. Acesta sunt cuvintele a doi părinți care își așteaptă copilul acasă, teafăr. Părinții Melindei sunt dispuși să ofere o recompensă uriașă pentru cel care le va aduce fiica înapoi.

Melinda a dispărut în urmă cu 6 zile

Adolescenta în vârstă de 13 ani a dispărut în urmă cu 6 zile, iar de atunci părinții nu mai pot sta liniștiți și recurg la orice pentru a-și găsi fiica.

Familia din Sighetu Marmației a apelat imediat la autorități, iar căutările au avut loc în fiecare zi de când a dispărut Melinda. Deși a fost căutată cu drone, elicopter şi zeci de voluntari, fata nu a fost încă găsită. 

Ultimele imagini cu Sara Melinda Moiș au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unui local, marți, în jurul orei 17. Fata își cumpărase o sticlă de apă. 

Citește și: Ea este Shani Louk, tânăra răpită de Hamas și plimbată aproape dezbrăcată prin Gaza. Familia a anunțat moartea fetei

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

De atunci, adolescenta este de negăsit. Are telefonul închis și pare că nimeni nu a mai văzut-o. 

Părinții oferă o recompensă de 10.000 de euro pentru cel/cea care o găsește pe Melinda

Părinții sunt disperați și vor ca fata lor să fie găsită cât mai repede, prin urmare oferă o recompensă de 10.000 de euro celor care au informaţii care pot duce la găsirea copilei.

Suntem într-o situaţie disperată. Copilul nostru a dispărut de 6 zile. Apelăm la toată ţara, la părinţi, adolescenţi, copii, bunici, oricine ştie despre locul unde se găseşte, concret, oferim 10.000 de euro. Ajutaţi-ne să ne găsim copilul," a spus mama Melindei.  

Fata a fost căutată neîncetat, însă fără rezultat. Potrivit apropiaților, aceasta era o fire silitoare și liniștită. 

Citește și: O tânără din Călărași a fost găsită fără suflare lângă gară. Incidentul este învăluit într-un mare mister

Melinda are constituţie atletică, păr şaten lung, ochii verzi şi poartă ochelari. În momentul dispariţiei, aceasta purta o haină scurtă neagră şi adidași albi. 

În continuare, poliţia efectuează căutări şi roagă persoanele care deţin informaţii reale cu privire la locul unde ar putea fi minora să informeze de îndată poliţia,” a declarat Ionela Cozma, purtător de cuvânt IPJ Maramureș.

Cei care au orice informație despre Melinda sunt rugați să sune la numărul de urgență 112 sau să se deplaseze spre cea mai apropiată unitate de poliție.