Melis Minkari, tânăra care joacă rolul Aybike în serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de partenerul ei de platou, Recep Usta! Iată cum au fost surprinși cei doi actori

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 sep 2024, 16:41
video Foto(4)

Melis Minkari și Recep Usta, surprinși în ipostaze neașteptate! Iată cum au fost fotografiați cei doi tineri frumoși! Fanii lor au fost încântați să îi vadă împreună și dincolo de micile ecrane!

Melis Minkari are 26 de ani și se numără deja printre cele mai apreciate și admirate actrițe din tânăra generație în Turcia. Deși a debutat pe platourile de filmare de aproape patru ani, miniona actriță a dovedit un talent desăvârșit și o carisma aparte în câteva producții de excepție în care a jucat și își surprinde în continuare fanii cu apariții sale atât pe micile ecrane, cât și în mediul online, unde este la fel de activă.

De curând, frumoasa Melis a publicat pe contul ei de Instagram câteva imagini de senzație, în care și-a făcut apariția alături de colegul ei de platou din serialul Totul pentru familia mea, carismaticul Recep Usta.

Melis Minkari și Recep Usta, surprinși în ipostaze neașteptate

Tânăra Melis Minkari a făcut furori cu rolul Aybike din producția Totul pentru familia mea, care i-a adus cel mai mare succes de până acum în carieră.

Acest rol i-a adus de asemenea și un plus de notorietate și pe plan internațional, unde publicul a îndrăgit-o rapid datorită talentului sau uluitor și al frumuseții sale răpitoare.

Citește și: Aybike din producția Totul pentru familia mea, apariție uluitoare alături de partenerul ei de platou Berk! Iată cum au fost surprinși cei doi actori Melis Minkari și Recep Usta

De curând, frumoasa actriță a publicat pe contul ei de Instagram câteva imagini spectaculoase surprinse în timpul unei ședințe foto ce a fost realizată pentru renumită revista All din Turcia, în care a pozat alături de colegul ei de breaslă, chipeșul Recep Usta, care îi este și partener de platou în producția Totul pentru familia mea. Fanii lor au fost profund încântați de ipostazele în care cei doi tineri au fost surprinși deoarece aceștia își doresc să îi vadă împreună și dincolo de platourile de filmare.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Melis Minkari, evoluție frumoasă pe plan profesional

Melis Minkari s-a născut în 1998, în Istanbul, într-o familie înstărită, în sânul căreia ea și sora ei au crescut și au primit o educație de seama, dar și sprijin necondiționat pentru a-și

îndeplini marile dorințe pe plan profesional. Pentru că și-a descoperit încă din copilărie pasiunea pentru actorie, Melis a început încă de atunci să își dorească să devină o actriță celebră.

Citește și: Aybike din serialul Totul pentru familia mea are o familie frumoasă și dincolo de platourile de filmare! Iată cine sunt și cum arată părinții și sora celebrei actrițe Melis Minkari

Pe durata liceului, Melis Minkari a urmat cursuri de muzică, mai exact a studiat chitară și percuția. Iar după absolvirea liceului aceasta a decis să se înscrie la Facultatea de Teatru și Educație Muzicală, în cadrul școlii private Craft Acting. Melis Minkari a debutat pe platourile de filmare în anul 2021, când a fost cooptată în distribuția serialului Așk 102, în care a jucat impecabil, reușind să facă față scenariului destul de dificil deși nu avea deloc experiență.