Melisa Asli Pamuk (Cemre din "La rascruce"), olandeza care a cucerit publicul din Turcia cu frumusetea ei rapitoare si cu un talent de exceptie! Iata cum si-a inceput tanara cariera in actorie!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 ian 2021, 15:18

Melisa Asli Pamuk (Cemre din "La rascruce") si-a construit cariera artistica pas cu pas si a facut numeroase sacrificii pentru a-si vedea implinit visul de a deveni o actrita celebra.

Frumoasa Melisa Asli Pamuk, s-a nascut in Olanda, in orasul Haarlem, la 14 aprilie 1991, insa are origini turcesti. Aceasta si-a inceput cariera ca model, la varsta de 14 ani, in "tara lalelelor" si a participat la multe concursuri de frumusete, la care a castigat multe titluri de miss, printre care se numara "Cel mai bun model al Turciei" 2009 si "Miss Turcia" 2011 si a participat la Miss Univers 2011, care s-a desfasurat in Brazilia, insa nu a ocupat un loc fruntas.

Tanara actrita s-a ghidat in cariera dupa un mare reper, celebra Angelina Jolie, pe care dupa cum a declarat in repetate randuri, o adora si apreciaza tot ceea ce aceasta a realizat.

Citeste si: ASU din "Dragoste infinita", asa cum n-ai vazut-o niciodata! Iata cum arata in costum de baie frumoasa Melisa Asli Pamuk si unde a fost surprinsa!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Cum s-a raportat Oana Radu la relații, în ciuda complexelor pe care le avea în trecut. “Bărbații au început să mă vadă atunci când eu am început să mă văd.”

Citeste si: ASU (Melisa Asli Pamuk) din "Dragoste infinita" are o relatie speciala cu fratele ei, Kaan Pamuk! Iata cat de apropiati sunt acestia si cum isi petrec timpul liber impreuna!


Frumoasa actrita poate fi urmarita in rolul lui Cemre, in serialul "La rascruce", difuzat joi si vineri, de la ora 23:30, la Kanal D!



 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.