Melisa Aslı Pamuk și Alperen Duymaz, din nou împreună în lumina reflectoarelor! Iată în ce producție vor fi din nou parteneri și cum arată cei doi actori la patru ani de la prima lor colaborare!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 iul 2023, 03:55
Foto(4)

Cei doi actori tineri și frumoși, Melisa Aslı Pamuk și Alperen Duymaz vor juca din nou pe aceleași platouri de filmare! Iată în ce producție de amploare vor fi parteneri!

Între anii 2018 și 2019, Melisa Aslı Pamuk și Alperen Duymaz au jucat pentru prima dată împreună pe aceleași platouri de filmare, în distribuția producției La răscruce, un serial cu o intrigă puternică și o acțiune palpitantă, care i-a ținut pe telespectatori în suspans. De curând, presă turcă a anunțat că cei doi actori tineri și frumoși vor fi din nou parteneri într-un proiect ce se anunță unul de succes. 

Melisa Aslı Pamuk și Alperen Duymaz, din nou împreună în lumina reflectoarelor

Melisa Asli Pamuk s-a născut în anul 1991, în Haarlem, în Olanda din părinți cu origini turcești. Încă de la vârstă de 14 ani această a început să practice modeling în țară natală și apoi în Turcia și a participat  la multe concursuri de frumusețe în cadrul cărora a și câștigat multe titluri de Miss, printre care se numără: "Cel mai bun model al Turciei" 2009 și "Miss Turcia", în 2011.

Citeste si: Melisa Asli Pamuk (Cemre din "La rascruce"), olandeza care a cucerit publicul din Turcia cu frumusetea ei rapitoare si cu un talent de exceptie! Iata cum si-a inceput tanara cariera in actorie!

În anul 2010, Melisa a fost cooptată să joace într-un serial de televiziune, Yer Gök Aşk și de atunci s-a îndrăgostit de actorie și a dorit să urce pe cele mai înalte culmi ale succesului.

Publicul din România a cunoscut-o pe frumoasă actrița încă din anul 2014, când a jucat un rol secundar în serialul În dragoste și în război, iar apoi a revenit la Kanal D în producția Dragoste infinită, în anul 2016 și anul trecut a jucat în serialul La răscruce, în care l-a avut drept partener pe carismaticul actor Alperen Duymaz. Fanii lor i-au îndrăgit atât de mult încât și-au dorit enorm să îi vadă împreună și în viață reală, însă aceștia au păstrat doar o frumoasă prietenie după încheierea filmărilor. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Tânărul Alperen Duymaz, pe care telespectatorii din România l-au cunoscut din serialul La răscruce, are 29 de ani și se numără în prezent printre cei mai apreciați actori ai generației sale. Născut în anul 1992, în Ankara, Alperen și-a dorit încă din copilărie să devină un actor renumit.

Asemenea Melisei Asli Pamuk, Alperen Duymaz și-a început cariera că model și abia apoi a pătruns în lumea actoriei. Acesta a debutat pe platourile de filmare în anul 2015, în serialul Tatli Kucuk Yalancilar, iar apoi a continuat să persevereze reușind să fascineze rapid publicul cu un talent desăvârșit. 

După ce au jucat împreună în serialul La răscruce, între 2018 și 2019, Melisa Aslı Pamuk și Alperen Duymaz au rămas foarte buni prieteni deoarece au făcut o echipa perfectă pe platourile de filmare, iar succesul a fost pe măsură talentului și a implicării lor. 

De curând presa turcă a anunță că cei doi actori vor fi din nou parteneri în același proiect ce se anunță unul promițător. Potrivit viatacuaromadecafea.com, Melisa Aslı Pamuk și Alperen Duymaz vor juca în serialul “EGO – Erkeğe Güven Olmaz” (Nu poți avea încredere în bărbatul EGO), o producție Pastel Film, ce îl va avea că regizor pe renumitul Doğa Can Anafarta. 

Citeste si: Kerem din serialul "La rascruce", unul dintre cei mai atragatori actori ai momentului in Turcia! Iata cu cine s-a casatorit in secret chipesul Alperen Duymaz!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.