VIDEO: Melisa Asli Pamuk, superba actriță din serialul "Dragoste infinită", nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Primele imagini de la fastuosul eveniment

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 aug 2024, 14:57
video Foto(4)

Melisa Asli Pamuk din serialul "Dragoste infinită" s-a căsătorit de curând și trece prin cea mai fericită perioadă a vieții sale! Iată cine este renumitul fotbalist care i-a cucerit iremediabil inima frumoasei actrițe!

Melisa Asli Pamuk are doar 33 de ani și se numără deja printre cele mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia. În cei aproape douăzeci de ani de activitate pe platourile de filmare, frumoasa actriță a dovedit un talent desăvârșit și o pasiune nebună pentru domeniul ales, în numeroase producții în care a jucat până în prezent. Publicul din România a cunoscut-o pe superbă actrița încă din anul 2017, când a jucat în serialul Dragoste infinită, în care a dat viață personajului Asu, iar apoi a revenit la Kanal D în anul 2019, în serialul La răscruce, în care

a jucat rolul Cemre.

Melisa Asli Pamuk s-a căsătorit la începutul verii cu alesul inimii sale

Dincolo de carieră strălucită și de evoluția spectaculoasă pe plan profesional, Melisa Asli Pamuk nu a avut parte de același succes și pe plan personal deoarece a trecut prin multe dezamăgiri sentimentale de-a lungul anilor, însă a continuat să își caute jumătatea. Anul trecut, presa turcă a scris că celebra actrița trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu fotbalistul Altay Bayindir, portarul echipei de fotbal Fenerbahce, însă după doar câteva luni de relație aceștia au pus capăt

poveștii lor.

Citește și: Melisa Asli Pamuk (Cemre din "La rascruce"), olandeza care a cucerit publicul din Turcia cu frumusetea ei rapitoare si cu un talent de exceptie! Iata cum si-a inceput tanara cariera in actorie

Spre finalul anului 2023, Melisa Asli Pamuk s-a afișat cu alt fotbalist renumit, Yusuf Yazici (26 de ani), iar relația lor a avut o evoluție reușită deoarece anul acesta, mai precis în luna iunie cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit.

Deși inițial nuntă s-a desfășurat în mare secret și nu au apărut deloc imagini în presă din Turcia, de curând, celebra actriță a publicat pe contul ei de Instagram câteva poze de senzație de la fericitul eveniment, spre marea bucurie și încântare a urmăritorilor lor din mediul online.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Melisa Asli Pamuk, ascensiune uluitoare pe plan profesional

Melisa Asli Pamuk s-a născut în 1991, în Haarlem, Olanda și a revenit peste ani, alături de părinții săi în Istanbul. Familia ei a sprijinit-o să își urmeze marile dorințe pe plan profesional, de a deveni fotomodel și actrița. În anul 2009, frumoasa Melisa și-a adjudecat titlul de "Cel mai bun model al Turciei", iar în 2011 a câștigat titlul de "Miss Turcia".

După absolvirea liceului, tânăra s-a înscris la Facultatea de Psihologie, în cadrul Universității de Stat din Amsterdam, pe care însă nu a absolvit-o deoarece a decis să se dedice modelingului și apoi s-a orientat către o școală privată de teatru.

Citește și: Melisa Aslı Pamuk și Alperen Duymaz, din nou împreună în lumina reflectoarelor! Iată în ce producție vor fi din nou parteneri și cum arată cei doi actori la patru ani de la prima lor colaborare

Melisa Asli Pamuk a debutat pe platourile de filmare, în anul 2012, când a jucat în filmul G.D.O. KaraKedi, la scurtă vreme aceasta a fost cooptată în noi proiecte, care i-au adus succese răsunătoare care au propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.