Melisa din producția Totul pentru familia mea, apariție emoționantă alături de sora ei mai mare! Tânăra actriță Damlasu İkizoğlu își amintește cu drag și nostalgie clipele minunate petrecute împreună în copilărie

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 dec 2022, 16:45
video Foto(6)

Damlasu İkizoğlu, tânăra actriță care a dat viață personajului Melisa în serialul Totul pentru familia mea, are o relație specială cu sora ei mai mare, Şebnem.

Deși are doar 24 de ani, Damlasu İkizoğlu a reușit să cucerească publicul din Turcia, încă de la primul ei rol jucat în anul 2018, în filmul artistic Mirasyedi, care i-a deschis calea către carieră de succes de care se bucură astăzi. Cel mai recent proiect din care a făcut parte a fost serialul Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Melisă, o tânără ambițioasă și plină de viață.

Melisa din producția Totul pentru familia mea, apariție emoționantă alături de sora ei mai mare

Damlasu İkizoğlu a venit pe lume în anul 1998, în Antalya. Părinții săi, intelectuali, i-au oferit micuței Damlasu și surorii sale mai mari o educație de seama și toate condițiile pentru că ele să învețe și să devină ceea ce și-au propus pe plan profesional. Pentru că jovială Damlasu și-a dorit încă din copilărie să ajungă o stea în cinematografie, la vârstă de 18 ani, după absolvirea liceului, tânăra s-a înscris la Facultatea de Arte Plastice, în cadrul

Universității Marmara, Secția de Cinema și Televiziune.

Citește și: Melisa din serialul Totul pentru familia mea, schimbare uluitoare de look! Iată cum arată în prezent, tânăra actriță Damlasu İkizoğlu!

În plus Damlasu a decis că în paralel să urmeze și cursurile de actorie, în cadrul Centrului de Artă Müjdat Gezen. Deși în timpul facultății tânăra a început să joace în piese de teatru și s-a bucurat de mare succes la public, după încheierea facultății, actrița a decis să se orienteze doar către proiectele de televiziune și cinema.

Astfel, în anul 2018 Damlasu a debutat cu un rol secundar în filmul Mirasyedi, iar doi ani mai târziu, tânăra a fost selectată să joace în distribuția serialului Babil.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In anul 2021, Damlasu İkizoğlu a mai câștigat un casting important și a ajuns în distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Melisa. Cel mai recent proiect în care a fost cooptată tânăra actriță a fost serialul de excepție Tatăl, care de asemenea i-a adus un mare succes în carieră.

Dincolo de viața profesională, Damlasu İkizoğlu este o familistă convinsă deoarece își adoră părinții și sora, însă își dorește cu ardoare să își întemeieze și propria familiei cât mai curând, alături de logodnicul ei,

actorul Oral Özer, în vârstă de 38 de ani, în ciuda diferenței de 14 ani dintre ei. Damlasu își amintește cu drag de perioada copilăriei sale și continuă să aibă o relație frumoasă cu sora ei mai mare, Şebnem.