Melisa din producția Totul pentru familia mea, apariție spectaculoasă într-un superb peisaj de iarnă! Iată unde a fost surprinsă de curând tânăra actriță Damlasu İkizoğlu!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 feb 2023, 11:58
Foto(5)

Damlasu İkizoğlu se numără printre cele mai talentate actrițe din tânăra generație. Iată cum a fost surprinsă îndrăgita actriță în cea mai recentă vacanță!

Damlasu İkizoğlu are doar 24 de ani și cu toate acestea a reușit să cucerească publicul din Turcia încă de la primul ei rol jucat pe micile ecrane. Telespectatorii din România au cunoscut-o recent în distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat fără cusur și a devenit rapid o actrița apreciată.

Melisa din producția Totul pentru familia mea, apariție spectaculoasă într-un superb peisaj de iarnă

Damlasu İkizoğlu s-a născut în 1998, în minunata Antalya, într-o familie înstărită. Părinții săi, intelectuali, i-au oferit micuței Damlasu toate condițiile pentru că aceasta să studieze și să devină ceea ce își propusese pe plan profesional. Pentru că a visat încă din copilărie să ajungă o actrița celebra în lumea întreagă, la vârsta de 18 ani, după încheierea liceului, Damlasu İkizoğlu s-a înscris la Facultatea de Arte Plastice, în cadrul Universității Marmara, Secția de Cinema și Televiziune, pe care a absolvit-o cu succes, devenind actrița cu drepturi depline.

Citește și: Melisa din producția Totul pentru familia mea, apariție emoționantă alături de sora ei mai mare! Tânăra actriță Damlasu İkizoğlu își amintește cu drag și nostalgie clipele minunate petrecute împreună în copilărie

Însă micuța artistă nu s-a mulțumit cu atât și a urmat în paralel și cursurile de actorie în cadrul Centrului de Artă Müjdat Gezen.

În anul 2015, Damlasu a debutat pe scenă teatrului din Antalya, în piesă Aslan Kral Müzikali, iar în anul 2018 tânăra actrița a fost cooptată să joace și primul rol într-un serial de televiziune, intitulat Mirasyedi, care i-a adus primul pas către carieră strălucită de astăzi. Au urmat alte trei roluri în producții importante care i-au adus de asemenea reușite pe plan profesional. În anul 2021 Damlasu a fost selectată să joace în distribuția producției Totul pentru familia mea, care a însemnat un alt mare succes.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Melisa din serialul Totul pentru familia mea, poveste de dragoste alături de unul dintre cei mai chipeși actori turci! Iată cine este logodnicul tinerei actrițe Damlasu İkizoğlu!

Dincolo de cariera fulminantă, Damlasu İkizoğlu este o tânără fericită și împlinită și pe plan personal, deoarece trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, actorul Oral Özer (38 de ani), care a cerut-o anul trecut în căsătorie și se

pregătesc de marele eveniment.

De curând, Damlasu İkizoğlu a publicat pe contul ei de socializare câteva imagini inedite din cea mai recentă vacanță petrecută la munte. Tânăra actrița și logodnicul ei au ales o destinație de poveste într-o zona mirifică de munte, unde s-au bucurat de multă zăpadă și de sporturile de iarnă.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.