Melisa din serialul Totul pentru familia mea, poveste de dragoste alături de unul dintre cei mai chipeși actori turci! Iată cine este logodnicul tinerei actrițe Damlasu İkizoğlu!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 nov 2022, 14:08
Foto(7)

Damlasu İkizoğlu se numără printre cele mai talentate și carismatice actrițe din tânăra generație, în Turcia. Iată cine este viitorul ei soț!

Noul serialul Totul pentru familia mea, difuzat la Kanal D de luni până joi, de la ora 20:00, a cucerit publicul încă de la primele episoade, cu povestea impresionantă de viață a patru frați, greu încercați de destin, care lupta neîncetat pentru a depăși obstacolele ce le vor ieși în cale. Deși dispariția părinților lor le marchează profund existența, aceștia vor găși puterea interioară pentru a merge mai departe.

Melisa din serialul Totul pentru familia mea, poveste de dragoste alături de unul dintre cei mai chipeși actori turci

Damlasu İkizoğlu s-a născut în 1998, în Antalya, într-o familie înstărită, în sânul căreia a primit o educație aleasă și a fost susținută îndeaproape pentru a-și urma visul măreț de a deveni o actriță celebră. Pentru că și-a dorit încă din adolescență să studieze în domeniul actoriei, Damlasu İkizoğlu s-a înscris, după absolvirea liceului, la Facultatea de Arte Plastice, în cadrul Universității Marmara, Departamentul de Cinema și Televiziune.

În plus talentata tânăra a urmat și cursurile de actorie în fața camerei, în cadrul Müjdat Gezen Art Center, BiTheatre Atelier Acting Training și Cihangir Atelier Stage Acting Training.

Citește și: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Totul pentru familia mea! Personajele jucate de aceștia vă vor purta într-un periplu emoționant si palpitant! 

Încă din timpul facultății, Damlasu İkizoğlu a început să joace în diverse piese de teatru, care i-au adus mari succese și totodată i-au oferit șansă de a fi remarcată de marile case de

producție, care i-au propus să facă parte din proiecte de televiziune.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În anul 2018, Damlasu İkizoğlu a debutat pe platourile de filmare, ale filmului artistic Mirasyedi, iar doi ani mai târziu, această a fost cooptată să joace în distribuția serialului Babil, în rolul Buse, iar în anul 2021, Damlasu a câștigat încă un casting important și a ajuns să joace în serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Melisa.

Cel mai recent proiect în care a fost cooptată tânăra actrița este producția de mare succes în Turcia, intitulată Tatăl, care de asemenea i-a adus un succes răsunător.

Citește și: Cum arată Melisa din serialul „Totul pentru familia mea” fără machiaj. Iată cum a fost surprinsă actrița Damlasu İkizoğlu

Dincolo de platourile de filmare, Damlasu İkizoğlu este la fel de împlinită și fericită deoarece trăiește o frumoasă poveste de dragoste, cu unul dintre cei mai apreciați actori din tânăra generație, Oral Özer (38 de ani), care a

cerut-o în căsătorie în anul 2020 și urmează în curând să facă și pasul cel mare spre căsătorie.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.