Mellina a reactionat dupa ce fostii coechipieri au facut-o falsa:"Puteti sa-mi spuneti, fetelor acum de ce..."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 24 iul 2022, 02:15
Mellina raspunde acuzatiilor lansate la adresa ei

Invitata in emisiunea Teo Show, Mellina a facut cateva declaratii care au venit sa lamureasca comportamentul ei din timpul competitiei Survivor Romania 2021.

Mellina a fost extrem de deschisa in a raspunde tuturor acuzatiilor care i-au fost aduse pe parcursul competitiei Survivor Romania 2021 inclusiv a acceptat sa vorbeasca fara retineri de asa-zisa relatie pe care o are cu Musty Camara. Mai mult, abia cand a fost eliminata din competitia Survivor Romania 2021, Mellina a aflat ca foarte multi concurenti au facut-o falsa si a tinut sa le raspunda.

Mellina, dezvaluiri despre relatia cu Musty

Citeste si: Catalin Morosanu, dezvaluiri despre fostii lui coechipieri de la Survivor Romania 2021. Ce spune despre Culita, Zanni si Jador?

Am căzut de foarte multe ori în aceste luni, psihic. Uneori Musty îmi era psiholog.  L-am perceput ca pe un frate mai mare. Când a plecat, eu m-am bucurat că o să se ducă la copiii lui. Nu m-am gândit în primă fază că Musty a plecat și că rămân singură.

Nu este cazul. Musty este ca un frate mai mare. M-am apropiat de el. L-am simțit foarte aproape. El îmi dădea speranță. Nu știu dacă își imaginează oamenii cum e să nu știi nimic de familia ta.
Pentru mine jocurile de comunicare erau sfinte. Am învățat cât de importantă e familia, noi întotdeauna suntem pe grabă și uităm să ne bucurăm de prezent, de familie, noi credem că ei sunt acolo întotdeauna, dar timpul trece.
Ăsta e cel mai mare învățământ. Eu întotdeauna am fost unul dintre oamenii care aduceau resurse. Puteți să-mi spuneți, fetelor, dacă aveți timp, de ce sunt falsă. Eu acum nu-mi dau seama cu ce am fost falsă. Acum îmi fac teorii în cap. Încercând să nu intru în conflict cu nimeni, poate se interpretează greșit.” 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mellina vrea sa afle de la fostii coechipieri de ce e falsa

Citeste si: Survivor Romania 2021. Consiliu de Urgenta in lacrimi. Un nou concurent este eliminat! DECIZIA in privinta lui Culita si a lui Sebastian Chitosca dupa ce au incalcat regulamentul

Cat despre Sindy care multa vreme a votat-o si a caracterizat-o drept una din cele mai false persoane de la Survivor Romania 2021, Mellina a avut numai cuvinte de lauda.

Cele doua au avut totusi timp sa isi spuna in fata ceea ce gandesc si astfel s-au impacat chiar in timpul competitiei: "Nu m-a surprins Sindy. Mi-a spus în față, ulterior noi ne-am apropiat foarte mult. Sindy este un om foarte sincer, foarte bun. Așa a simțit ea atunci. M-a prins când nu eram eu bine. Apoi ne-am apropiat foarte mult. Mi-a zis că îi pare rău că a spus asta despre mine”  

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.