Mellina a trecut prin clipe de cosmar! Razboinica a fost la un pas de moarte! Iata ce tragedie i-a marcat existenta!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 apr 2021, 15:04
Mellina de la Survivor Romania 2021 Foto(4)
Mellina, fosta Razboinica de la Survivor Romania, marcata de o tragedie cumplita.
Sursa: Instagram

Mellina, fosta Razboinica de la Survivor Romania, a trecut prin cele mai crunte momente din viata sa, in urma cu sase ani, cand a fost la un pas de moarte.

Mellina a fost una dintre cele mai puternice si destoinice concurente de la Survivor Romania 2021, remarcandu-se prin curaj, forta si determinare. Desi telespectatorii au vazut-o mai mereu cu zambetul pe buze si foarte optimista, Mellina ascunde in sufletul ei o drama teribila, care a marcat-o profund.
Mellina, fosta Razboinica de la Survivor Romania, a trecut printr-o tragedie cumplita, in urma cu sase ani, cand ea si sora sa au fost la un pas de moarte.

Mellina a trecut prin clipe cumplite in urma cu sase ani

Tanara cantareata a marturisit ca se afla cu sora sa in masina care a provocat un accident grav in lant, pe o sosea din Romania. La volan se afla sora sa, iar masina apartinea tatalui lor. Desi accidentul a fost unul teribil, Mellina si sora sa au scapat cu viata, ca printr-un miracol divin.

"Am avut un accident împreună. Ea era la volan și la un moment dat, pur și simplu n-a mai avut control asupra mașinii. Iar eu, îmi aduc aminte, făecam așa: 'calm, calm'… Știam că o să ne oprim în ceva dar nu știam în ce. Până la urmă ne-am întors cu mașina și ne-am oprit ntr-un semn de circulație. Era o curbă unde, practic, cât am stat noi acolo, încă 5 mașini au făcut accident. 

Unele au fost cu daună totală. Noi am avut noroc că ne-am oprit în semnul ăla", a marturisit Mellina, potrivit viva.ro

Mellina, una dintre cele mai puternice concurente de la Survivor Romania!

Mellina a parasit competitia Survivor Romania, in cadrul celui mai recent consiliu de eliminare. Razboinica s-a remarcat vreme de aproape patru luni la Survivor Romania, drept una dintre cele mai puternice concurente din echipa albastra, demonstrand ca are calitatile necesare unei surpavietuitore si luptand cu inversunare pe trasee pentru a aduce

puncte pretioase echipei sale.
Mellina a parasit competitia mandra de tot ceea ce a reusit sa realizeze in Republica Dominicana si in acelasi timp resemnata, gandindu-se cu bucurie ca va reveni in sanul familiei sale, careia i-a dus enorm dorul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Imi este foarte greu sa spun in cuvinte ce a insemnat Survivor pentru mine! Stiu doar ca mi-a schimbat viziunea despre viata si m-a apropiat de Dumnezeu (pe toti de altfel)! Cea mai dura si frumosa experienta din viata mea!  M-a facut sa realizez ca familia este pe departe cel mai de pret lucru pe care il avem si prinsi in valtoarea vietii uitam acest lucru.

Bucurati-va dragii mei cei care inca aveti parinti! Bucurati-va de ei si cu ei! Bucurati-va oameni buni ca aveti ce pune pe masa seara dupa munca ca altii nu au si foamea doare!! Bucurati-va ca aveti un acoperis deasupra capului! Bucurati-va de prieteni! De libertate! Infrunta greul cu capul sus pentru ca din suferinta invatam cele mai de pret lectii! Fiti buni! Fiti recunoscatori pentru tot ceea ce aveti! Acceptati-va cu bune si cu rele!  Multumesc colegilor mei de la Razboinici ca au facut parte din aventura mea si le transmit sa se tina tare! Multumesc tuturor oamenilor extraordinari din spatele camerelor care au tras cot la cot cu noi! VA MULTUMESC VOUA ca ne-ati sustinut cu atat ardoare! Cine suntem?! RAZBOINICII!!! Furnicuta Out!", a scris Mellina pe contul ei de socializare dupa ce a parasit competitia Survivor Romania.

Citeste si: Ce a făcut Mellina imediat după ce a părăsit emisiunea Survivor România 2021? Dezvăluirea făcută de Războinică: „Primul lucru, în hotel… ”

Citeste si: Ce s-a intamplat intre Mellina si Sindy inaintea eliminarii Razboinicei! Cantareata a spus adevarul

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.