Mellina, adevarul despre ce se intampla la Survivor Romania 2021. De ce clacheaza unii concurenti si ajung sa fie eliminati

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 24 iul 2022, 00:05
Mellina, dezvaluiri in premiera

Mellina a vorbit in exclusivitate pentru emisiunea Teo Show despre competitia Survivor Romania 2021 si cum i-a schimbat viata.

Mellina a fost printre singurele concurente de la Survivor Romania 2021 care nu doar ca s-a adaptat perfect la viata din jungla si la strictetea si regulile impuse de aceasta competitie, dar a facut si performanta, asta pana intr-un punct cand a simtit ca resursele ei psihologice s-au terminat si a intervenit momentul decisiv cand chiar ea si-a dorit sa plece in ciuda faptului ca partea sportiva ii venea ca o manusa.

Mellina, declaratii in premiera despre ce se intampla la Survivor Romania 2021

Citeste si: Mellina si Morosanu au ajuns in Romania! Primele declaratii de la aeroport! Iata cum au fost intampinati!

Mi-am dorit să fac traseele, am iubit traseele. Dacă mi-ar fi dat mai mult de mâncare și puteam să vorbesc cu mami și cu tati, aș fi stat acolo până la sfârșit și mă duceam și în Survivor 3.

Am avut o copilărie în care mergeam prin noroaie, am învpțat să înot prin râu și în Lacul Morii. Eu n-am luat o lecție de înot în viața mea. Am făcut o performanță pe care nici eu nu știam că o pot face. La un moment dat nu mai ai resurse. Noi suntem o echipă, te atașezi de oameni, după ei pleacă, te părăsesc, rămâi singur. Mai pleacă cineva, tu ești izolat de lume în niște condiții foarte grele (…) Începi să te cunoști și tu pe tine.
Se întâmplă multe în mintea ta, e foarte greu să spui în cuvinte.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mellina, una din cele mai bune concurente de la Survivor Romania 2021 face dezvaluiri in premiera

Citeste si: Sindy, imagini incendiare inainte de participarea la Survivor Romania 2021. Nici nu ai zice ca despre ea este vorba in fotografii!

Am învățat cât de importantă este familia și timpul de calitate pe care trebuie să-l petrecem cu familia și cu prietenii.

Trebuie mereu să facem ceva și uităm să ne bucurăm de prezentul cu familia. Cât o să-i mai avem acolo? Mi-am dat seama ce viață minunată am acasă. Nu aș avea de ce să mă plâng.

Sunt noroasă că reușesc să-mi duc traiul din pasinea mea, sunt binecuvantată. Dacă vreodată mă mai vait de o chestie, să mă pedepsească Dumnezeu. Ne văităm de prea mult bine. Să

nu știi de familia ta. Ăsta a fost cel mai crunt lucru pentru mine, jocurile de comunicare pentru mine erau sfinte." 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.