Mellina, concurenta cu cele mai multe critici din partea concurentilor de la Survivor Romania 2021. Roxana Ghita o ataca grav dupa ce a iesit din competitie

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 22 iul 2022, 12:35
Roxana Ghita, atac grav la adresa Mellinei de la Razboinci

Mellina a intrat si in gura Roxanei Ghita dupa ce aceasta a parasit competitia Survivor Romania 2021.

Roxana Ghita nu a menajat-o deloc pe Mellina, coechipiera ei, atunci cand fanii i-au cerut detalii despre ea. Mai mult, fosta Razboinica a declarat ca este una din cele mai rele persoane si este totodata si foarte falsa. Roxana a declarat ca omenii o vad la televizor o persoana foarte pozitiva, insa nu e deloc asa. Mellina  lasa sa se inteleaga in fata camerelor acest lucru si cand nu mai este filmata, adopta o cu totul alt comportament.

Survivor Romania 2021. Roxana Ghita, atac grav la adresa Mellinei de la Razboinci

Citeste si: Musty si Mellina, apropiere suspecta, la Survivor Romania? Alin Salajean ii spune adevarul iubitei lui Musty!

Nici pe Sorin sau pe Starlin nu i-a menajat. Se pare ca Sorin, la inceput a avut o relatie foarte buna si apropiata cu Roxana.

Fosta concurenta a povestit ca cei doi au stat mult de vorba si au ajuns sa se cunoasca foarte bine, insa pe parcursul competitiei Survivor Romania 2021, Sorin a devenit alt om si si-a format o bisercuta a lui. Mai mult, atunci cand pierde jocuri, spune Razboinica, nu este atat de afectat, insa cand altii pierd, devine foarte agresiv si nemultumit pe coechipierii lui.

 

Musty: Era mai bun pe traseu, a mai evoluat, sa zicem putin. Nu putea sa se concenteze, se enerva usor, da si-a imbunatatit jocul. Nu sunt trista ca a iesit Musty, e veriga toxica. 

Jador: E pe caterinca. Nu ma asteptam sa fie asa bun. Nu am o relatie cu Jador. Asa e el, e sincer.

Culita: E surprinzator de bun. Nu ne asteptam sa fie asa bun. E o persoana foarte echilibrata.

Mellina: Este o persoana departe de a fi sincera. Cand ajung camerele pe ea, se schimba. Vrea sa aiba o atitudine pozitiva, ar fi ok daca era asa si in realitate. Ea nu e asa in realitate. Lumea simte daca nu esti sincer.

E rautacioasa si falsa.

Ana Porgras: Cand a intrat ea, mi s-a parut ca asteptatile erau mult mai mari, da, e buna pe traseu, dar nu m-am atasat in verun fel de ea.

Survivor Romania 2021. Roxana Ghita a caracterizat toti concurentii din competitie

Citeste si: Sindy o demasca pe Mellina la Survivor Romania 2021! E incredibl ce spune despre Albert, barbatul care pare indragostit de ea

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sebastian: Mi se pare papagalul lui Jador. El e asa, doar il imita cumva. E enervant, nu e diplomat.

Maria: E dintr-o bucata, stie sa faca tot, impleteste par, e buna pe traeu, pune pereti, taie cocos. E glumeata, dar nu isi da seama, e usor influentabila. Dar am o parere foarte buna.

Sorin: Zicea ca se regaseste in mine, pe parcurs nu stiu ce s-a intamplat. Mari i-a zis o parere obiectiva, s-a suparat, s-a aliat cu Musty. A devenit toxic pentru multe persoane. El e misto, dar e putred ceva cu el.

Moro: E fun, i-a unit pe Faimosi. El uita de tot, nu are niciun filtru. I se trage de la box, nu isi da seama ca e un joc, el crede ca e in ring.

Zanni: M-a deranjat foarte tare cand a vorbit despre Elena, cum a vorbit despre fetele lor, asa badaran, mitocan.

Albert: E un luptator, e foarte calm, e socant de calm, e foarte bun sportiv. Sper sa ajunga in Finala. Are nevoie de pers cu care sa rezoneze. Sper sa aiba oamenii cu caracter intre ei.

Lucian: I-am dus lipsa, ne-am revazut ieri, era foarte inteligent, n-am intalnit o persoana sa aiba atatea cunostinte despre politica, carti, fizica. Ne intalnim toti la sfarsit de saptamna.

Cosmin: Foarte tacut, nu-mi dau seam de el, foarte agil pe teren. Pare calm, dar a zis de multe ori ca i-ar placea la noi in echipa.

Sindy: E un personaj de la cum arata, vorbeste. E buna pe traseu. Nu s-a lasat influentata de biseticute. M-a surprins placut.