Mellina de la Survivor România 2021, urare inedită de ziua ei de naștere de la un coleg Războinic. Adevărul din spatele mesajului

Autor: Amalia Georgescu
Mellina, concurentă în echipa Războinicilor la Survivor România 2021
Sursa: Instagram

Mellina de la Survivor România 2021 își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Ce mesaj a apărut pe contul de socializare al vedetei și ce Războinc i-a trimis o urare inedită?

Mellina a acceptat provocarea Survivor România 2021, astfel că, în acest an, artista își va sărbători ziua de naștere departe de cei dragi, dar alături de colegii ei din echipa Războinicilor. Chiar dacă nu are acces la telefon pentru a vedea mesajele venite din partea apropiaților, cu siguranță Mellina va fi plăcut surprinsă să vadă câte persoane s-au gândit la ea. Ce urare i-a făcut un coleg de echipă?

Mellina de la Survivor România 2021, zi de naștere departe de cei dragi. Ce urare i-a făcut un Războinic?

Mellina face parte din echipa Războinicilor la Survivor România 2021. Conștientă că participarea la această emisiune reprezintă o experiență unică în viață, vedeta a acceptat să plece în Republica Dominicană, nerăbdătoare să trăiască totul la intensitate maximă și să se bucure de fiecare moment, dar și să își testeze limitele.

"Aceasta emisiune este o experienta pe care o ai o data in viata si asta doar daca ti se ofera oportunitatea.
Am colidat din America de Nord, America Latina pana in Pakistan in dorinta de experiente noi, m-am catarat pe ghetari, am pilotat un avion, dar ce voi trai la Survivor am o presimtire ca le va depasi pe toate.  Cel mai bun sa castige!", spunea Mellina înainte să plece la Survivor România 2021. 

În acest an, Mellina își sărbătorește ziua de naștere departe de familie, prieteni, de cei dragi și departe de țară. Cu toate acestea, apropiații s-au gândit la ea, astfel că persoana care îi administrează contul de instagram pe durata participării la Survivor România 2021 a ținut să marcheze într-un mod special acest moment.

„Astazi este ziua TA! LA MULTI ANI îti uram de aici, din România! Îti dorim multaaaa putereee si sa vii acasa învingatoare! Te iubimmm!”, este mesajul care a apărut pe contul de instagram al Mellinei, concurenta din echipa Războinicilor.

Așa cum era de așteptat, urările au continuat să apară, iar un mesaj a venit chiar din partea unui coleg de echipă, mai exact din partea lui Sorin. Evident, textul nu a fost scris de Sorin, ci de persoana care se ocupă de contul său de instagram în perioada în care el se află la Survivor România, însă urarea demonstrează că Mellina nu este apreciată doar de fanii ei, ci și de susținătorii celorlalți Războinici.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„La mulți ani, Mellina!”, comentariul scris de pe contul de instagram al lui Sorin.

Citeste si: WOW! Cum arată Mellina de la Survivor România 2021 atunci când este machiata si coafată! O recunoști?

Mellina nu va avea posibilitatea de a vedea toate aceste urări, având în vedere că în perioada în care se află la Survivor România 2021 nu își poate folosi telefonul mobil, însă va citi mesajele atunci când competiția va lua sfârșit sau dacă va fi eliminată.

Citeste si: Cine e Mellina de la Survivor Romania 2021! Cum arata inainte de competitia din Republica Dominicana. Ai recunoaste-o?

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.