Mellina, declarație neașteptată: „Da, am o relație cu Musty, recunosc!” Ce dezvăluire a făcut fosta concurentă de la Survivor România 2021?

Autor: Amalia Georgescu
Musty și Mellina de la Survivor România 2021
Sursa: Instagram

Mellina și Musty s-au apropiat foarte mult la Survivor România 2021, astfel că nu sunt deloc puțini cei care consideră că cei doi ar avea o relație. Pentru că primește des această întrebare, Mellina s-a hotărât să spună lucrurilor pe nume. Ce anunț a făcut?

Mellina, fosta concurentă din echipa Războinicilor, le-a răspuns prietenilor de pe instagram la mai multe întrebări, astfel că a explicat și ce relație există între ea și Musty în prezent. Ce mesaj a postat pe instagram?

Mellina a dezvăluit dacă formează sau nu un cuplu cu Musty

La Survivor România 2021 s-au legat foarte multe prietenii, iar majoritatea au continuat și după ce concurenții au fost eliminați din competiție.

Același lucru se întâmplă și în cazul a doi Războinici. Este vorba despre Mellina și Musty. Cei doi s-au apropiat foarte mult în perioada în care se aflau în Republica Dominicană, descoperind că au o mulțime de lucruri în comun. Legătura dintre ei a fost interpretată greșit de anumite persoane, astfel că au apărut zvonuri potrivit cărora cei doi Războinici ar forma, de fapt, un cuplu.

Pentru că de când a fost eliminată de la Survivor România 2021  și a revenit în țară primește frecvent această întrebare, Mellina a decis să vorbească deschis despre relația ei cu Musty. Războinica a dezvăluit că pe ei îi leagă doar o frumoasă prietenie și că nu poate fi vorba despre ceva mai mult, având în vedere că îl vede pe Musty ca pe un frate mai mare, fosta concurentă de la Survivor România 2021 spunând că a învățat o mulțime de lucruri de la el.

„Da, am o relație cu Musty, recunosc. Una de prietenie, oameni buni. Nu este tatăl copilului care nu există în mine. Da, Musty este ca un frate mai mare pentru mine și atât.”, a spus Mellina într-un video postat pe instagram.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Mellina, adevarul despre ce se intampla la Survivor Romania 2021. De ce clacheaza unii concurenti si ajung sa fie eliminati

În perioada în care se aflau la Survivor România 2021, Musty a reprezentat un adevărat sprijin pentru Mellina, acesta fiind motivul pentru care Războinica a fost foarte afectată în momentul în care el a părăsit competiția.

Musty și Mellina s-au întâlnit după ce concurenta a fost eliminată din emisiune, Războinica ținând să își viziteze foștii colegi cu care s-a înțeles cel mai bine în competiția Survivor România 2021.

Deși a avut un parcurs spectaculos la Survivor România 2021, în cele din urmă, Mellina a fost eliminată, concurenta ajungând la capătul puterilor.

Citeste si: Mellina, adevarul despre relatia cu Marius Craciun! A avut sau nu dreptate Romina despre ea?

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.