Mellina, momentul adevărului. Ce se întâmpla în echipa Războinicilor când în competiție intrau concurenți noi? Nimeni nu a spus asta până acum: „Credeam că o să intrăm...”

Autor: Amalia Georgescu
Mellina, fosta concurentă de la Survivor România 2021
Sursa: Instagram

Mellina a făcut mai multe dezvăluiri după ce a fost eliminată de la Survivor România 2021, iar acum a spus un alt lucru pe care multe persoane nu îl știu. Ce mărturisire a făcut?

La începutul competiției, mai mulți Faimoși și Războinici și-au luat inima în dinți și au acceptat provocarea Survivor România 2021. Pe măsură ce o parte dintre ei au fost eliminați, echipele au fost completate cu noi concurenți. Ce credeau, de fapt, Războincii despre noii coechipieri?

Mellina, fosta concurentă de la Survivor România 2021, dezvăluire interesantă

După ce s-au întors în țară, foarte mulți dintre concurenții de la Survivor România 2021 au făcut dezvăluiri interesante despre ceea ce se întâmpla, de fapt, în cele două tabere.

Deși vizibile, unele lucruri au fost pierdute din vedere de public, motiv pentru care foștii concurenți au dorit să le aducă din nou în discuție.

Mellina a fost eliminată în urmă cu mai multe săptămâni de la Survivor România 2021 și deși felul ei de a fi nu a fost pe placul tuturor colegilor ei, Războinica a legat prietenii cu mai mulți concurenți. Acum, fosta concurentă de la Survivor România 2021 s-a întâlnit cu fostele ei colege Sindy, Maria și Vera, s-au fotografiat împreună, iar cu această ocazie, Mellina a dezvăluit un lucru pe care nimeni

nu îl știa până acum.

De fiecare dată când în competiția Survivor România 2021 intrau concurenți noi, Faimoșii și Războinicii erau încântați că echipa lor va fi completată cu forțe proaspete. Ei bine, se pare că, în realitate, Războinicii se gândeau că venirea unor concurenți noi le va prelungi șederea în Republica Dominicană și le va face lupta și mai grea, astfel că nu întotdeauna aceste vești erau primite cu sufletul deschis.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Noi când vedeam că intră concurenți noi la Survivor România și credeam că o să intrăm la pensie pe insula Războinicilor! Vă iubesc măi, Războinicelor!”, a scris Mellina pe instagram în dreptul unei fotografii în care apare alături de Sindy, Maria și Vera.

Citeste si: Ce făcea Mellina când era la Survivor România 2021? Războinica a dezvăluit totul: „Dezbrăcată, în mare...”

Mellina și-a dorit să păstreze legătura cu persoanele cu care s-a înțeles bine la Survivor România 2021, astfel că nu a ezitat să se întâlnească cu o parte dintre foștii ei colegi. Războinica a părăsit competiția într-un moment în care simțea că a ajuns la capătul puterilor, acesta fiind motivul pentru care colegii au nominalizat-o spre elimiare. 

Citeste si: Mellina, declarație neașteptată: „Da, am o relație cu Musty, recunosc!” Ce dezvăluire a făcut fosta concurentă de la Survivor România 2021?

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.