Melodia compusa pentru iubita lui, Ezgi Asaroglu, marul discordiei intre Keremcem si fosta sotie? Uite ce declaratii noi face actorul despre despartirea de sotia lui

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 19 sep 2020, 08:50

Keremcem a intrat repede in gratiile a milioane de femei odata cu rolul din Bahar: Viata furata, dar si cu statutul de cantaret. vazut ca un adevarat print din filme, Keremcem imbina atat muzica cu actoria.

Intr-un mod fulgerator, actorul s-a casatorit cu actrita Seda Guven dupa care a divortat la fel de repede, dupa doar noua luni. In tot acest timp a compus si o melodie pentru noua iubita, Ezgi Asaroglu care a fost catalogata drept marul discordiei.


In presa au aparut multe speculatii legate de divort si noua iubire, insa Keremcem a preferat sa nu comenteze. "Da, relatia mea cu Seda nu a inceput atat de fulgerator precum s-a scris, insa da, am divortat dupa noua luni.
Iubirea, casatoria, relatiile de familie trebuie sa denote armonie. Cand pierzi acest lucru, nu mai vezi nicio speranta pentru viitor. Trebuie sa revii la mal fara a produce mai mult rau atat tie cat si persoanei cu care ai inceput sa ai o relatie.Trebuie sa ai curajul sa pui capat lucrurilor. Intr-adevar, am invatat ca nu este in regula sa te casatoresti si apoi la scurt timp sa divortezi, nu este un respect adus institutiei casatoriei."


"Eu nu am inselat pe nimeni. Eram deja divortat cand am inceput relatia cu Ezgi Asaroglu. Cine ma cunoaste, stie ca nu as fi capabil de a insela."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.