Membrii Sindicatului Romania Film au intrat in greva foamei! Afla ce vor

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 02:15

Trei membri ai Sindicatului Liber Romania Film, printre care si presedintele acestuia, Maria Bikfalvi, au intrat azi in greva foamei.

Cei trei membri care au intrat in greva foamei sunt presedintele Maria Bikfalvi, directorul economic al RADEF, Marcel Negruti si vicepresedintele Constantin Curelea. Acestia spun ca autoritatile intentioneaza sa treaca Romania Film in subordinea Secretariatului General al Guvernului, decizie cu care nu sunt de acord. Marcel Negruti a subliniat evolutia pe care a inregistrat-o RADEF sub conducerea care a fost schimbata de ministrul Hasotti si a adaugat ca, pana la sfarsitul anului, va fi redeschis cinematograful "Victoria" de la Targu Jiu, care a fost renovat si va primi numele regizorului Sergiu Nicolaescu.


"Nu distrugeti cea de-a 7-a arta", "Cui ne vindeti?" si "Opriti mafia imobiliara din cinematografie!", au scandat cei trei.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.