Membru al clanului Cămătaru, prins drogat și fără permis. Suspectul a intrat cu autoturismul într-un stâlp și a plecat de la locul accidentului

Author: Diana Tilă

Polițiștii din Bragadiru au prins un membru al clanului Cămătaru conducând drogat și fără permis.

Luni, 5 septembrie, polițiștii au prins un bărbat care a condus drogat și fără permis o mașină neînmatriculată. Bărbatul ar fi membru al clanului Cămătaru din Capitală, potrivit  stirileprotv.ro.

Citeste si: Cine e omul de afaceri care se afla la bordul avionului prăbușit în Marea Baltică

Membru al clanului Cămătaru, prins drogat și fără permis. Suspectul a intrat cu autoturismul într-un stâlp și a plecat de la locul accidentului

Înainte de a fi prins, bărbatul a intrat cu autoturismul într-un stâlp și a plecat de la locul accidentului. Un martor carese afla la fața locului a sunat la 112 și a spus ce s-a întâmplat, iar polițiștii din Bragadiru l-au găsit pe interlopul de 35 de ani în localitatea Cornetu, din Ilfov.

Aflat sub influența drogurilor, bărbatul de 35 de ani a pierdut controlul volanului și a pătruns pe spațiul verde, lovind în cele din urmă un stâlp de iluminat.

Pentru că nu avea permis și conducea o mașină neînmatriculată, el a fugit de la fața locului. Accidentul s-a produs dimineața, pe șoseaua Alexandriei, la ieșirea din Capitală. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Accident îngrozitor, în Brașov. Un autocar cu 17 copii s-a ciocnit cu o autobasculantă. Mai multe victime

„În această dimineață, în jurul orei 8:49, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe șoseaua Alexandriei, un autoturism a intrat într-un stâlp, iar conducătorul auto a părăsit locul evenimentului.

Polițiștii din Bragadiru au efectuat activități specifice, iar la scurt timp l-au depistat în localitatea Cornetu, în cauză fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 35 de ani

În urma verificărilor efectuate,  polițiștii din Bragadiru au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere, că autoturismul este neînmatriculat, iar la testarea cu aparatul drug test, a fost evidențiat un rezultat pozitiv la consumul de substanțe psihoactive.

Polițiștii au deschis un dosar penal în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice neînmatriculat și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

”, se arată în  comunicatul IPJ Ilfov.

 

Taguri: