Menajera facea curat in camera de hotel, cand a ridicat asternutul de pe pat. Cand a vazut ce era ascuns sub cearsaf, i-au dat lacrimile

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 03:38

Tanara era o angajata noua a hotelului si nu se astepta la aceasta surpriza.

Povestea a inceput cand menjera unui hotel si-a dat demisia pe neasteptate si managerul a fost nevoit sa angajeze,in graba, o fata fara experienta. Tanara s-a dovedit a fi unul dintre cei mai buni angajati, care lucra peste program si facea o treaba foarte buna.

Managerul a vrut sa o rasplateasca, asa ca a apelat la echipa care gestioneaza canalul de YouTube "GiveBackFilms". Cei doi parteneri, Kyle si Thomas, cutreiera America pentru a face daruri persoanelor care merita si care au o poveste speciala.



Ei au ascuns sub asternuturile dintr-o camera a hotelului 500 de dolari si mesajul "este un bacsis, bucura-te de el", apoi au pus mai multe camere de filmat pentru a surprinde reactia tinerei.

Ea a intrat in camera si s-a apropiat de pat, apoi a ridicat asternuturile. A incremenit cand a vazut banii, apoi a citit biletul si a inceput sa planga, de emotie:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”