Meniți să fie împreună

Autor: Lavinia Medrea

În această seară, de la ora 20:00, îi regăsim pe Melek și Halil sunt tot mai încrezători în viitorul lor împreună, la care au visat atât de mulți ani, acum că bărbatul a scăpat de acuzele ce i s-au adus în urma altercatiei cu Alpay.

Melek și Halil vor avea parte de cea mai bună perioadă din viața lor.

Citește și: Halil o suprinde pe Melek cu o cununie surpriză. Iată ce se va întâmpla în episodul 61 al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00

Meniți să fie împreună

Vestea că Alpay va pleca definitiv din Antep aduce suferință în sufletele copiilor săi, cu toate că bărbatul le-a cauzat foarte multe probleme, în trecut.

Înainte de a pleca, însă, Alpay le face un cadou neașteptat copiilor săi și nu uită să treacă pe la Vildan, pentru a-i spune adevărul despre Kenan, cel care l-a forțat să părăsească orașul.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Cum arată Funda din serialul Melek fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Ece Özdikici, la prima oră a dimineții, în cea mai recentă vacanță

Defne aduce multă bucurie în conacul familiei Șirhan, atunci când reușește să o convingă pe Zumrut să se întoarcă acasă. Chiar Zumrut este impresionată de bunătatea lui Defne, deși a nedreptățit-o mult în trecut.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Melek”, difuzat numai la Kanal D.