Meniu "anti-laxativ” pentru concurenţii de la Rătăciţi în Panama

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 19:15

Aflaţi în jungla panameză de o lună şi jumătate cei 7 concurenţi rămaşi în cursa pentru 50.000 de euro, au avut de înfruntat numeroase dificultăţi şi chiar pericole: temperaturi foarte ridicate, umiditatea excesivă, insectele, animalele din junglă şi mai nou mâncarea.

Deşi în pădurea şi în marea care înconjoară insula pe care se află concurenţii se găsesc mai multe surse de hrană (ananaşi, cocotieri, bananieri, smochini, peste în apă) "supravieţuitorii” preferă să nu se aventureze prin împrejurimi, ci să stea tolăniţi în hamacuri şi să consume puţinele alimente puse la dispoziţie de organizatori.

Deoarece ingredientul de bază al hranei oferite este orezul, participanţii la Rătăciţi în Panama, în frunte cu vedetele Cornel, Silvia şi Ionuţ au scăpat de grija mersului la toaletă.



 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: