MENIU DE CRIZA! Iata ce poti pregati cu doar 15 lei VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 29 aug 2021, 16:30

Un kilogram de piept de curcan dat prin masina de tocat, o mana de oua proapete, ceva cascaval si-un dram de afumatura. Nici nu va ganditi ce usor se pot intrepatrunde toate acestea intr-o reteta savuroasa!

Vara e chiar indicat sa mancam carne alba, iar curcanul ne-a fost la indemana. Dar, tot pentru ca-i vara si pentru ca rulada nu trebuie sa fie inecacioasa si banala, ii dam un plus de gust si de culoare. Pentru asta, punem repejor mana pe ceva muraturi, castraveciori ori gogosari, muguri de porumb si un sos de otet balsamic cu soia.

Intr-un castron, peste carnea de curcan se pun condimentele si ouale.
Totul se amesteca bine pana la omogenizare. Carnea o intindem pe o folie de aluminiu pe care, o ungem bine cu ulei de masline. Ii asezam apoi carnii in brate afumatura, mugurii de porumb, cascavalul si muraturile, totul taiat fasii. Pregatim apoi sosul.

Rulam totul cu grija pentru ca umplutura sa ramana pe mijloc. Aspectul conteaza mai mult decat gustul. Invelim preparatul in alta folie de aluminiu, asezam cuminte in tava si bagam la cuptorul incins la 180 de grade.
Mai putin de jumatate de ceas trebuie sa stea. In timpul acesta pregatiti o garnitura de legume.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.