Mentalistul Cristian Gog a uimit in platoul WOWbiz! A avut doua numere naucitoare pentru Raluca Badulescu, sotul ei, Marcel Toader si Maria Constantin

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:45

Seara plina de surprize la WOWbiz! Mentalistul Cristian Gog s-a distrat copios alaturi de Raluca Badulescu, sotul ei, Maria Constantin si Marcel Toader.

Seara a inceput cu mentalistul Cristian Gog care si-a incercat abilitatile pe Raluca Badulescu. Vedeta Kanal D s-a temut sa nu fie hipnotizata si sa cada in platou. Aceasta s-a concentrat la picior si acesta a devenit cald dupa mai multe clipe de concentrare.


De teama, Raluca Badulescu a refuzat sa divulge prea multe din copilaria ei. Mentalistul Cristian Gog a 'teleportat-o' pe jurata 'Bravo, ai stil!' in copilarie, in momentul in care invata abecedarul.


Mentalistul Cristian Gog a convins-o pe Raluca Badulescu ca in clasa, in scoala primara, si abia invata sa citeasca. I-a aratat cartonase cu cateva cuvinte pe care blonda nu a reusit sa le citeasca.


In continuare, mentalistul Cristian Gog a trecut la cuplul Maria Constantin si Marcel Toader. Acestora le-a dat o moneda pentru a face un joc din copilarie cu ei.
Cantareata de muzica populara a ascuns moneda si apoi a fost nevoita sa raspunda la intrebarile lui Cristian Gog.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dezamagit, mentalistul Cristian Gog a scos cartile cu care face furori unde merge si l-a rugat pe Florin, sotul Ralucai Badulescu, sa aleaga o

carte pe care a aratat-o invitatilor. Apoi mentalistul i-a pus cateva intrebari lui Florin ca sa afle ce carte de joc a tras. Dupa ce a nimerit-o din prima, Andreea Mantea s-a jucat si ea si a incercat sa il pacaleasca pe mentalistul Cristian Gog. Din nefericire, prezentatoarea WOWbiz nu a reusit si invitatul ei a ghicit ce carte a tras.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.